Wisbech, United Kingdom

weather conditions and forecast

9°
Rain
Last updated: 21:19

48-hour forecast

1.42 mm, probability: 100% 1.27 mm, probability: 100% 1.13 mm, probability: 72% 1.38 mm, probability: 75% 1.77 mm, probability: 77% 1.8 mm, probability: 78% 06:00 1.04 mm, probability: 73% 0.31 mm, probability: 55% 0.09 mm, probability: 40% 0.16 mm, probability: 46% 0.47 mm, probability: 60% 0.73 mm, probability: 65% 12:00 0.55 mm, probability: 61% 0.27 mm, probability: 50% 0.14 mm, probability: 37% 0.11 mm, probability: 31% 0.1 mm, probability: 29% 0.09 mm, probability: 30% 18:00 0.06 mm, probability: 30% 0.04 mm, probability: 30% 0.04 mm, probability: 33% 0.07 mm, probability: 37% 0.13 mm, probability: 45% 0.17 mm, probability: 44% 00:00 0.12 mm, probability: 35% 0.06 mm, probability: 24% 0.03 mm, probability: 18% 0.02 mm, probability: 18% 0.03 mm, probability: 18% 0.03 mm, probability: 19% 06:00 12:00 0.16 mm, probability: 17% 0.15 mm, probability: 17% 18:00 00:00 12°

7-day forecast

Wisbech, United KingdomRain, 6 – 13 °C52.66622000,0.15938000
Sa
Min: C
Max: 13° C

2020-09-26

2020-09-26 (P1D) Rain, 6 – 13 °C
Wisbech, United KingdomRain, 9 – 14 °C52.66622000,0.15938000
Su
Min: C
Max: 14° C

2020-09-27

2020-09-27 (P1D) Rain, 9 – 14 °C
Wisbech, United KingdomCloudy, 7 – 18 °C52.66622000,0.15938000
M
Min: C
Max: 18° C

2020-09-28

2020-09-28 (P1D) Cloudy, 7 – 18 °C
Wisbech, United KingdomSunny, 7 – 17 °C52.66622000,0.15938000
Tu
Min: C
Max: 17° C

2020-09-29

2020-09-29 (P1D) Sunny, 7 – 17 °C
Wisbech, United KingdomRain, 7 – 17 °C52.66622000,0.15938000
W
Min: C
Max: 17° C

2020-09-30

2020-09-30 (P1D) Rain, 7 – 17 °C
Wisbech, United KingdomRain, 9 – 16 °C52.66622000,0.15938000
Th
Min: C
Max: 16° C

2020-10-01

2020-10-01 (P1D) Rain, 9 – 16 °C
Wisbech, United KingdomRain, 9 – 16 °C52.66622000,0.15938000
F
Min: C
Max: 16° C

2020-10-02

2020-10-02 (P1D) Rain, 9 – 16 °C
Menu