Selsey, United Kingdom

weather conditions and forecast

5°
Partly cloudy
Last updated: 13:09

48-hour forecast

00:00 06:00 12:00 0.1 mm, probability: 18% 18:00 00:00 0.17 mm, probability: 27% 0.32 mm, probability: 41% 06:00 0.37 mm, probability: 45% 0.36 mm, probability: 43% 0.38 mm, probability: 41% 0.43 mm, probability: 44% 0.52 mm, probability: 55% 0.58 mm, probability: 57% 12:00 0.52 mm, probability: 56% 0.4 mm, probability: 52% 0.33 mm, probability: 48% 0.32 mm, probability: 51% 0.36 mm, probability: 49% 0.37 mm, probability: 51% 18:00 0.4 mm, probability: 55%

7-day forecast

Selsey, United KingdomCloudy, 3 – 9 °C50.73501000,-0.78979000
W
Min: C
Max: C

2020-12-02

2020-12-02 (P1D) Cloudy, 3 – 9 °C
Selsey, United KingdomRain, 3 – 8 °C50.73501000,-0.78979000
Th
Min: C
Max: C

2020-12-03

2020-12-03 (P1D) Rain, 3 – 8 °C
Selsey, United KingdomRain, 1 – 6 °C50.73501000,-0.78979000
F
Min: C
Max: C

2020-12-04

2020-12-04 (P1D) Rain, 1 – 6 °C
Selsey, United KingdomRain, 2 – 7 °C50.73501000,-0.78979000
Sa
Min: C
Max: C

2020-12-05

2020-12-05 (P1D) Rain, 2 – 7 °C
Selsey, United KingdomRain, 2 – 5 °C50.73501000,-0.78979000
Su
Min: C
Max: C

2020-12-06

2020-12-06 (P1D) Rain, 2 – 5 °C
Selsey, United KingdomRain, 3 – 9 °C50.73501000,-0.78979000
M
Min: C
Max: C

2020-12-07

2020-12-07 (P1D) Rain, 3 – 9 °C
Selsey, United KingdomRain, 5 – 9 °C50.73501000,-0.78979000
Tu
Min: C
Max: C

2020-12-08

2020-12-08 (P1D) Rain, 5 – 9 °C
Menu