Pillaton, United Kingdom

weather conditions and forecast

9°
Cloudy
Last updated: 18:57

48-hour forecast

0.11 mm, probability: 28% 0.11 mm, probability: 57% 0.18 mm, probability: 74% 00:00 0.33 mm, probability: 37% 0.83 mm, probability: 51% 1.4 mm, probability: 53% 1.72 mm, probability: 53% 1.84 mm, probability: 52% 1.75 mm, probability: 52% 06:00 1.68 mm, probability: 50% 1.05 mm, probability: 45% 0.67 mm, probability: 41% 0.5 mm, probability: 41% 0.42 mm, probability: 41% 0.37 mm, probability: 39% 12:00 0.33 mm, probability: 31% 0.3 mm, probability: 20% 18:00 0.14 mm, probability: 17% 0.61 mm, probability: 40% 1.05 mm, probability: 47% 0.9 mm, probability: 47% 0.56 mm, probability: 43% 0.37 mm, probability: 37% 00:00 0.24 mm, probability: 28% 0.14 mm, probability: 21% 0.11 mm, probability: 19% 0.14 mm, probability: 22% 0.27 mm, probability: 29% 0.43 mm, probability: 34% 06:00 0.53 mm, probability: 36% 0.64 mm, probability: 39% 0.77 mm, probability: 42% 0.95 mm, probability: 45% 1.19 mm, probability: 47% 1.42 mm, probability: 49% 12:00 1.56 mm, probability: 51% 1.65 mm, probability: 54% 1.62 mm, probability: 56% 1.41 mm, probability: 57% 1.13 mm, probability: 58% 0.92 mm, probability: 56% 18:00 0.76 mm, probability: 52% 0.61 mm, probability: 42% 0.48 mm, probability: 33% 0.32 mm, probability: 26% 14°

7-day forecast

Pillaton, United KingdomRain, 8 – 14 °C50.45000000,-4.30000000
F
Min: C
Max: 14° C

2020-10-02

2020-10-02 (P1D) Rain, 8 – 14 °C
Pillaton, United KingdomRain, 10 – 13 °C50.45000000,-4.30000000
Sa
Min: 10° C
Max: 13° C

2020-10-03

2020-10-03 (P1D) Rain, 10 – 13 °C
Pillaton, United KingdomRain, 8 – 13 °C50.45000000,-4.30000000
Su
Min: C
Max: 13° C

2020-10-04

2020-10-04 (P1D) Rain, 8 – 13 °C
Pillaton, United KingdomRain, 11 – 13 °C50.45000000,-4.30000000
M
Min: 11° C
Max: 13° C

2020-10-05

2020-10-05 (P1D) Rain, 11 – 13 °C
Pillaton, United KingdomRain, 10 – 14 °C50.45000000,-4.30000000
Tu
Min: 10° C
Max: 14° C

2020-10-06

2020-10-06 (P1D) Rain, 10 – 14 °C
Pillaton, United KingdomRain, 8 – 14 °C50.45000000,-4.30000000
W
Min: C
Max: 14° C

2020-10-07

2020-10-07 (P1D) Rain, 8 – 14 °C
Pillaton, United KingdomRain, 6 – 12 °C50.45000000,-4.30000000
Th
Min: C
Max: 12° C

2020-10-08

2020-10-08 (P1D) Rain, 6 – 12 °C
Menu