Pentyrch, United Kingdom

weather conditions and forecast

10°
Cloudy
Last updated: 05:14

48-hour forecast

12:00 0.06 mm, probability: 16% 0.15 mm, probability: 30% 0.28 mm, probability: 54% 18:00 1.17 mm, probability: 79% 1.47 mm, probability: 84% 1.7 mm, probability: 87% 0.79 mm, probability: 69% 0.5 mm, probability: 59% 0.26 mm, probability: 48% 00:00 0.04 mm, probability: 16% 0.11 mm, probability: 24% 0.11 mm, probability: 19% 0.22 mm, probability: 34% 0.84 mm, probability: 57% 0.57 mm, probability: 59% 06:00 0.46 mm, probability: 53% 0.35 mm, probability: 46% 0.31 mm, probability: 45% 0.27 mm, probability: 34% 12:00 18:00 0.17 mm, probability: 39% 0.67 mm, probability: 75% 0.98 mm, probability: 83% 00:00 1.54 mm, probability: 86% 1.72 mm, probability: 86% 1.99 mm, probability: 86% 1.98 mm, probability: 87% 1.34 mm, probability: 87% 0.73 mm, probability: 84% 06:00 0.35 mm, probability: 67% 0.21 mm, probability: 44% 0.23 mm, probability: 38% 0.28 mm, probability: 29% 0.25 mm, probability: 21% 10°

7-day forecast

Pentyrch, United KingdomRain, 6 – 10 °C51.52889000,-3.29500000
F
Min: C
Max: 10° C

2021-01-29

2021-01-29 (P1D) Rain, 6 – 10 °C
Pentyrch, United KingdomRain, 3 – 8 °C51.52889000,-3.29500000
Sa
Min: C
Max: C

2021-01-30

2021-01-30 (P1D) Rain, 3 – 8 °C
Pentyrch, United KingdomRain, 1 – 6 °C51.52889000,-3.29500000
Su
Min: C
Max: C

2021-01-31

2021-01-31 (P1D) Rain, 1 – 6 °C
Pentyrch, United KingdomRain, 3 – 8 °C51.52889000,-3.29500000
M
Min: C
Max: C

2021-02-01

2021-02-01 (P1D) Rain, 3 – 8 °C
Pentyrch, United KingdomRain, 5 – 11 °C51.52889000,-3.29500000
Tu
Min: C
Max: 11° C

2021-02-02

2021-02-02 (P1D) Rain, 5 – 11 °C
Pentyrch, United KingdomRain, 5 – 9 °C51.52889000,-3.29500000
W
Min: C
Max: C

2021-02-03

2021-02-03 (P1D) Rain, 5 – 9 °C
Pentyrch, United KingdomPartly cloudy, 2 – 7 °C51.52889000,-3.29500000
Th
Min: C
Max: C

2021-02-04

2021-02-04 (P1D) Partly cloudy, 2 – 7 °C
Menu