Newry, United Kingdom

weather conditions and forecast

3°
Sunny
Last updated: 03:06

48-hour forecast

12:00 0.03 mm, probability: 16% 0.05 mm, probability: 16% 18:00 0.14 mm, probability: 19% 0.21 mm, probability: 22% 00:00 0.23 mm, probability: 23% 0.22 mm, probability: 23% 0.19 mm, probability: 21% 0.11 mm, probability: 18% 06:00 12:00 18:00 00:00 0.13 mm, probability: 22% 0.2 mm, probability: 36% 06:00 0.16 mm, probability: 42% 0.11 mm, probability: 40% 0.09 mm, probability: 32% 10°

7-day forecast

Newry, United KingdomRain, 7 – 10 °C54.17841000,-6.33739000
Su
Min: C
Max: 10° C

2020-11-29

2020-11-29 (P1D) Rain, 7 – 10 °C
Newry, United KingdomRain, 6 – 11 °C54.17841000,-6.33739000
M
Min: C
Max: 11° C

2020-11-30

2020-11-30 (P1D) Rain, 6 – 11 °C
Newry, United KingdomRain, 7 – 11 °C54.17841000,-6.33739000
Tu
Min: C
Max: 11° C

2020-12-01

2020-12-01 (P1D) Rain, 7 – 11 °C
Newry, United KingdomCloudy, 4 – 9 °C54.17841000,-6.33739000
W
Min: C
Max: C

2020-12-02

2020-12-02 (P1D) Cloudy, 4 – 9 °C
Newry, United KingdomRain, 2 – 6 °C54.17841000,-6.33739000
Th
Min: C
Max: C

2020-12-03

2020-12-03 (P1D) Rain, 2 – 6 °C
Newry, United KingdomSunny, 0 – 7 °C54.17841000,-6.33739000
F
Min: C
Max: C

2020-12-04

2020-12-04 (P1D) Sunny, 0 – 7 °C
Newry, United KingdomSunny, 3 – 7 °C54.17841000,-6.33739000
Sa
Min: C
Max: C

2020-12-05

2020-12-05 (P1D) Sunny, 3 – 7 °C
Menu