Llandysul, United Kingdom

weather conditions and forecast

9°
Partly cloudy
Last updated: 00:29

48-hour forecast

1.75 mm, probability: 66% 0.54 mm, probability: 77% 0.49 mm, probability: 42% 06:00 0.27 mm, probability: 31% 0.16 mm, probability: 25% 0.15 mm, probability: 23% 0.21 mm, probability: 27% 0.38 mm, probability: 36% 0.58 mm, probability: 42% 12:00 0.68 mm, probability: 43% 0.74 mm, probability: 38% 0.69 mm, probability: 33% 0.44 mm, probability: 29% 0.22 mm, probability: 23% 0.16 mm, probability: 20% 18:00 0.18 mm, probability: 21% 0.27 mm, probability: 25% 0.41 mm, probability: 31% 0.49 mm, probability: 34% 0.58 mm, probability: 40% 0.69 mm, probability: 47% 00:00 0.88 mm, probability: 55% 1.09 mm, probability: 60% 1.06 mm, probability: 62% 0.62 mm, probability: 57% 0.2 mm, probability: 32% 06:00 12:00 0.18 mm, probability: 16% 0.2 mm, probability: 18% 0.14 mm, probability: 18% 0.14 mm, probability: 17% 0.17 mm, probability: 18% 18:00 0.1 mm, probability: 16% 00:00 14°

7-day forecast

Llandysul, United KingdomRain, 8 – 14 °C52.04166000,-4.30909000
F
Min: C
Max: 14° C

2020-09-25

2020-09-25 (P1D) Rain, 8 – 14 °C
Llandysul, United KingdomRain, 4 – 14 °C52.04166000,-4.30909000
Sa
Min: C
Max: 14° C

2020-09-26

2020-09-26 (P1D) Rain, 4 – 14 °C
Llandysul, United KingdomSunny, 1 – 14 °C52.04166000,-4.30909000
Su
Min: C
Max: 14° C

2020-09-27

2020-09-27 (P1D) Sunny, 1 – 14 °C
Llandysul, United KingdomRain, 5 – 17 °C52.04166000,-4.30909000
M
Min: C
Max: 17° C

2020-09-28

2020-09-28 (P1D) Rain, 5 – 17 °C
Llandysul, United KingdomRain, 6 – 14 °C52.04166000,-4.30909000
Tu
Min: C
Max: 14° C

2020-09-29

2020-09-29 (P1D) Rain, 6 – 14 °C
Llandysul, United KingdomRain, 5 – 15 °C52.04166000,-4.30909000
W
Min: C
Max: 15° C

2020-09-30

2020-09-30 (P1D) Rain, 5 – 15 °C
Llandysul, United KingdomRain, 11 – 15 °C52.04166000,-4.30909000
Th
Min: 11° C
Max: 15° C

2020-10-01

2020-10-01 (P1D) Rain, 11 – 15 °C
Menu