Leiston, United Kingdom

weather conditions and forecast

14°
Clear
Last updated: 19:11

48-hour forecast

00:00 06:00 12:00 18:00 00:00 06:00 12:00 0.23 mm, probability: 16% 0.44 mm, probability: 27% 0.63 mm, probability: 37% 0.8 mm, probability: 44% 0.82 mm, probability: 47% 18:00 0.61 mm, probability: 45% 0.49 mm, probability: 41% 0.51 mm, probability: 37% 0.42 mm, probability: 22% 0.25 mm, probability: 17% 11° 19°

7-day forecast

Leiston, United KingdomRain, 11 – 19 °C52.20611000,1.57757000
Tu
Min: 11° C
Max: 19° C

2020-07-07

2020-07-07 (P1D) Rain, 11 – 19 °C
Leiston, United KingdomRain, 13 – 18 °C52.20611000,1.57757000
W
Min: 13° C
Max: 18° C

2020-07-08

2020-07-08 (P1D) Rain, 13 – 18 °C
Leiston, United KingdomRain, 15 – 22 °C52.20611000,1.57757000
Th
Min: 15° C
Max: 22° C

2020-07-09

2020-07-09 (P1D) Rain, 15 – 22 °C
Leiston, United KingdomRain, 12 – 18 °C52.20611000,1.57757000
F
Min: 12° C
Max: 18° C

2020-07-10

2020-07-10 (P1D) Rain, 12 – 18 °C
Leiston, United KingdomSunny, 11 – 19 °C52.20611000,1.57757000
Sa
Min: 11° C
Max: 19° C

2020-07-11

2020-07-11 (P1D) Sunny, 11 – 19 °C
Leiston, United KingdomSunny, 12 – 19 °C52.20611000,1.57757000
Su
Min: 12° C
Max: 19° C

2020-07-12

2020-07-12 (P1D) Sunny, 12 – 19 °C
Leiston, United KingdomPartly cloudy, 12 – 20 °C52.20611000,1.57757000
M
Min: 12° C
Max: 20° C

2020-07-13

2020-07-13 (P1D) Partly cloudy, 12 – 20 °C
Menu