Larne, United Kingdom

weather conditions and forecast

3°
Rain
Last updated: 19:22

48-hour forecast

0.04 mm, probability: 99% 0.15 mm, probability: 75% 06:00 0.11 mm, probability: 25% 0.52 mm, probability: 45% 0.86 mm, probability: 50% 0.58 mm, probability: 47% 0.17 mm, probability: 32% 0.02 mm, probability: 20% 12:00 18:00 00:00 06:00 0.03 mm, probability: 17% 0.05 mm, probability: 25% 12:00 0.08 mm, probability: 33% 0.16 mm, probability: 38% 0.23 mm, probability: 38% 0.16 mm, probability: 33% 0.08 mm, probability: 27% 0.06 mm, probability: 22% 18:00 0.06 mm, probability: 19% 0.07 mm, probability: 16% 0.07 mm, probability: 17% 0.05 mm, probability: 16% 00:00

7-day forecast

Larne, United KingdomRain, 3 – 8 °C54.85000000,-5.81667000
W
Min: C
Max: C

2020-01-29

2020-01-29 (P1D) Rain, 3 – 8 °C
Larne, United KingdomRain, 6 – 11 °C54.85000000,-5.81667000
Th
Min: C
Max: 11° C

2020-01-30

2020-01-30 (P1D) Rain, 6 – 11 °C
Larne, United KingdomRain, 7 – 12 °C54.85000000,-5.81667000
F
Min: C
Max: 12° C

2020-01-31

2020-01-31 (P1D) Rain, 7 – 12 °C
Larne, United KingdomRain, 6 – 9 °C54.85000000,-5.81667000
Sa
Min: C
Max: C

2020-02-01

2020-02-01 (P1D) Rain, 6 – 9 °C
Larne, United KingdomRain, 6 – 11 °C54.85000000,-5.81667000
Su
Min: C
Max: 11° C

2020-02-02

2020-02-02 (P1D) Rain, 6 – 11 °C
Larne, United KingdomRain, 5 – 8 °C54.85000000,-5.81667000
M
Min: C
Max: C

2020-02-03

2020-02-03 (P1D) Rain, 5 – 8 °C
Larne, United KingdomPartly cloudy, 5 – 8 °C54.85000000,-5.81667000
Tu
Min: C
Max: C

2020-02-04

2020-02-04 (P1D) Partly cloudy, 5 – 8 °C
Menu