Landewednack, United Kingdom

weather conditions and forecast

6°
Wind
Last updated: 19:15

48-hour forecast

0.17 mm, probability: 26% 0.13 mm, probability: 31% 0.43 mm, probability: 26% 0.56 mm, probability: 28% 0.45 mm, probability: 30% 0.3 mm, probability: 26% 0.23 mm, probability: 24% 06:00 0.16 mm, probability: 22% 0.11 mm, probability: 24% 0.11 mm, probability: 27% 0.21 mm, probability: 34% 0.61 mm, probability: 50% 0.96 mm, probability: 56% 12:00 0.78 mm, probability: 54% 0.45 mm, probability: 46% 0.28 mm, probability: 37% 0.23 mm, probability: 31% 0.21 mm, probability: 24% 0.19 mm, probability: 21% 18:00 0.16 mm, probability: 17% 00:00 0.07 mm, probability: 17% 0.11 mm, probability: 20% 06:00 12:00 18:00 00:00

7-day forecast

Landewednack, United KingdomRain, 7 – 10 °C49.96991000,-5.21035000
W
Min: C
Max: 10° C

2020-01-29

2020-01-29 (P1D) Rain, 7 – 10 °C
Landewednack, United KingdomRain, 9 – 12 °C49.96991000,-5.21035000
Th
Min: C
Max: 12° C

2020-01-30

2020-01-30 (P1D) Rain, 9 – 12 °C
Landewednack, United KingdomRain, 9 – 12 °C49.96991000,-5.21035000
F
Min: C
Max: 12° C

2020-01-31

2020-01-31 (P1D) Rain, 9 – 12 °C
Landewednack, United KingdomRain, 9 – 12 °C49.96991000,-5.21035000
Sa
Min: C
Max: 12° C

2020-02-01

2020-02-01 (P1D) Rain, 9 – 12 °C
Landewednack, United KingdomRain, 10 – 12 °C49.96991000,-5.21035000
Su
Min: 10° C
Max: 12° C

2020-02-02

2020-02-02 (P1D) Rain, 10 – 12 °C
Landewednack, United KingdomRain, 9 – 12 °C49.96991000,-5.21035000
M
Min: C
Max: 12° C

2020-02-03

2020-02-03 (P1D) Rain, 9 – 12 °C
Landewednack, United KingdomRain, 7 – 10 °C49.96991000,-5.21035000
Tu
Min: C
Max: 10° C

2020-02-04

2020-02-04 (P1D) Rain, 7 – 10 °C
Menu