Kirknewton, United Kingdom

weather conditions and forecast

0°
Snow
Last updated: 00:11

48-hour forecast

0.77 mm, probability: 100% 0.9 mm, probability: 97% 06:00 0.78 mm, probability: 57% 0.83 mm, probability: 59% 0.53 mm, probability: 51% 0.32 mm, probability: 42% 0.23 mm, probability: 36% 0.17 mm, probability: 36% 12:00 0.12 mm, probability: 34% 0.09 mm, probability: 30% 0.05 mm, probability: 20% 0.18 mm, probability: 26% 18:00 0.14 mm, probability: 19% 00:00 06:00 12:00 18:00 00:00 -3°

7-day forecast

Kirknewton, United KingdomPartly cloudy, -2 – 1 °C55.55000000,-2.13333000
F
Min: -2° C
Max: C

2021-01-22

2021-01-22 (P1D) Partly cloudy, -2 – 1 °C
Kirknewton, United KingdomSunny, -3 – 0 °C55.55000000,-2.13333000
Sa
Min: -3° C
Max: C

2021-01-23

2021-01-23 (P1D) Sunny, -3 – 0 °C
Kirknewton, United KingdomSnow, -3 – 2 °C55.55000000,-2.13333000
Su
Min: -3° C
Max: C

2021-01-24

2021-01-24 (P1D) Snow, -3 – 2 °C
Kirknewton, United KingdomSunny, -2 – 1 °C55.55000000,-2.13333000
M
Min: -2° C
Max: C

2021-01-25

2021-01-25 (P1D) Sunny, -2 – 1 °C
Kirknewton, United KingdomFog, -3 – 1 °C55.55000000,-2.13333000
Tu
Min: -3° C
Max: C

2021-01-26

2021-01-26 (P1D) Fog, -3 – 1 °C
Kirknewton, United KingdomFog, -2 – 2 °C55.55000000,-2.13333000
W
Min: -2° C
Max: C

2021-01-27

2021-01-27 (P1D) Fog, -2 – 2 °C
Kirknewton, United KingdomSnow, -1 – 3 °C55.55000000,-2.13333000
Th
Min: -1° C
Max: C

2021-01-28

2021-01-28 (P1D) Snow, -1 – 3 °C
Menu