Kilbirnie, United Kingdom

weather conditions and forecast

9°
Rain
Last updated: 00:51

48-hour forecast

0.94 mm, probability: 67% 1.22 mm, probability: 100% 06:00 1.97 mm, probability: 100% 2.57 mm, probability: 82% 2.78 mm, probability: 84% 1.75 mm, probability: 76% 0.71 mm, probability: 56% 0.11 mm, probability: 30% 12:00 0.13 mm, probability: 30% 0.1 mm, probability: 31% 0.07 mm, probability: 32% 0.07 mm, probability: 30% 0.07 mm, probability: 25% 18:00 0.13 mm, probability: 21% 0.25 mm, probability: 35% 00:00 0.29 mm, probability: 40% 0.39 mm, probability: 47% 0.52 mm, probability: 49% 0.48 mm, probability: 51% 0.4 mm, probability: 53% 0.41 mm, probability: 56% 06:00 0.36 mm, probability: 52% 0.29 mm, probability: 46% 0.26 mm, probability: 38% 0.34 mm, probability: 41% 0.51 mm, probability: 42% 0.6 mm, probability: 41% 12:00 0.44 mm, probability: 36% 0.23 mm, probability: 35% 0.16 mm, probability: 34% 0.17 mm, probability: 33% 0.24 mm, probability: 31% 0.27 mm, probability: 26% 18:00 0.19 mm, probability: 23% 0.09 mm, probability: 21% 0.05 mm, probability: 18% 0.04 mm, probability: 18% 0.04 mm, probability: 19% 0.05 mm, probability: 19% 00:00 0.11 mm, probability: 20% 0.4 mm, probability: 24% 0.74 mm, probability: 26% 0.83 mm, probability: 25% 0.76 mm, probability: 23%

7-day forecast

Kilbirnie, United KingdomRain, 2 – 6 °C55.75082000,-4.68791000
M
Min: C
Max: C

2020-01-27

2020-01-27 (P1D) Rain, 2 – 6 °C
Kilbirnie, United KingdomRain, 1 – 7 °C55.75082000,-4.68791000
Tu
Min: C
Max: C

2020-01-28

2020-01-28 (P1D) Rain, 1 – 7 °C
Kilbirnie, United KingdomRain, 4 – 8 °C55.75082000,-4.68791000
W
Min: C
Max: C

2020-01-29

2020-01-29 (P1D) Rain, 4 – 8 °C
Kilbirnie, United KingdomRain, 6 – 9 °C55.75082000,-4.68791000
Th
Min: C
Max: C

2020-01-30

2020-01-30 (P1D) Rain, 6 – 9 °C
Kilbirnie, United KingdomRain, 6 – 8 °C55.75082000,-4.68791000
F
Max: C

2020-01-31

2020-01-31 (P1D) Rain, 6 – 8 °C
Kilbirnie, United KingdomRain, 5 – 10 °C55.75082000,-4.68791000
Sa
Min: C
Max: 10° C

2020-02-01

2020-02-01 (P1D) Rain, 5 – 10 °C
Kilbirnie, United KingdomRain, 7 – 11 °C55.75082000,-4.68791000
Su
Min: C
Max: 11° C

2020-02-02

2020-02-02 (P1D) Rain, 7 – 11 °C
Menu