Jeffreyston, United Kingdom

weather conditions and forecast

9°
Cloudy
Last updated: 00:54

48-hour forecast

0.08 mm, probability: 47% 0.17 mm, probability: 84% 06:00 1 mm, probability: 97% 1.28 mm, probability: 81% 1.62 mm, probability: 81% 1.22 mm, probability: 74% 0.48 mm, probability: 52% 0.15 mm, probability: 28% 12:00 0.07 mm, probability: 21% 18:00 0.13 mm, probability: 32% 0.4 mm, probability: 55% 0.68 mm, probability: 62% 00:00 0.74 mm, probability: 66% 0.71 mm, probability: 68% 0.64 mm, probability: 65% 0.43 mm, probability: 61% 0.21 mm, probability: 50% 0.13 mm, probability: 38% 06:00 0.1 mm, probability: 26% 0.08 mm, probability: 19% 0.09 mm, probability: 19% 0.2 mm, probability: 27% 0.51 mm, probability: 48% 0.73 mm, probability: 56% 12:00 0.54 mm, probability: 51% 0.28 mm, probability: 36% 0.18 mm, probability: 30% 0.17 mm, probability: 34% 0.25 mm, probability: 40% 0.47 mm, probability: 50% 18:00 1.05 mm, probability: 63% 2.07 mm, probability: 77% 2.53 mm, probability: 78% 1.45 mm, probability: 63% 0.31 mm, probability: 34% 00:00 0.21 mm, probability: 34% 1.01 mm, probability: 51%

7-day forecast

Jeffreyston, United KingdomRain, 4 – 8 °C51.72500000,-4.76750000
M
Min: C
Max: C

2020-01-27

2020-01-27 (P1D) Rain, 4 – 8 °C
Jeffreyston, United KingdomRain, 4 – 6 °C51.72500000,-4.76750000
Tu
Min: C
Max: C

2020-01-28

2020-01-28 (P1D) Rain, 4 – 6 °C
Jeffreyston, United KingdomRain, 5 – 9 °C51.72500000,-4.76750000
W
Min: C
Max: C

2020-01-29

2020-01-29 (P1D) Rain, 5 – 9 °C
Jeffreyston, United KingdomRain, 6 – 11 °C51.72500000,-4.76750000
Th
Min: C
Max: 11° C

2020-01-30

2020-01-30 (P1D) Rain, 6 – 11 °C
Jeffreyston, United KingdomRain, 7 – 11 °C51.72500000,-4.76750000
F
Min: C
Max: 11° C

2020-01-31

2020-01-31 (P1D) Rain, 7 – 11 °C
Jeffreyston, United KingdomRain, 8 – 11 °C51.72500000,-4.76750000
Sa
Min: C
Max: 11° C

2020-02-01

2020-02-01 (P1D) Rain, 8 – 11 °C
Jeffreyston, United KingdomRain, 9 – 12 °C51.72500000,-4.76750000
Su
Min: C
Max: 12° C

2020-02-02

2020-02-02 (P1D) Rain, 9 – 12 °C
Menu