Farnborough, United Kingdom

weather conditions and forecast

7°
Rain
Last updated: 12:05

48-hour forecast

0.76 mm, probability: 100% 0.22 mm, probability: 40% 18:00 0.1 mm, probability: 21% 00:00 0.03 mm, probability: 22% 0.14 mm, probability: 42% 0.25 mm, probability: 49% 06:00 0.17 mm, probability: 43% 0.06 mm, probability: 32% 0.02 mm, probability: 21% 0.01 mm, probability: 18% 12:00 0.01 mm, probability: 16% 0.01 mm, probability: 20% 0.01 mm, probability: 23% 0.04 mm, probability: 33% 0.14 mm, probability: 34% 0.23 mm, probability: 33% 18:00 0.13 mm, probability: 32% 0.03 mm, probability: 22% 0.02 mm, probability: 19% 0.13 mm, probability: 45% 0.46 mm, probability: 69% 0.73 mm, probability: 73% 00:00 0.57 mm, probability: 64% 0.28 mm, probability: 46% 0.12 mm, probability: 31% 0.05 mm, probability: 16% 06:00 0.03 mm, probability: 22% 0.05 mm, probability: 29% 12:00 0.06 mm, probability: 32% 0.08 mm, probability: 32% 0.1 mm, probability: 30% 0.08 mm, probability: 25% 0.05 mm, probability: 19%

7-day forecast

Farnborough, United KingdomRain, 3 – 7 °C51.53333000,-1.36667000
M
Min: C
Max: C

2020-01-27

2020-01-27 (P1D) Rain, 3 – 7 °C
Farnborough, United KingdomRain, 1 – 5 °C51.53333000,-1.36667000
Tu
Min: C
Max: C

2020-01-28

2020-01-28 (P1D) Rain, 1 – 5 °C
Farnborough, United KingdomSunny, 1 – 7 °C51.53333000,-1.36667000
W
Min: C
Max: C

2020-01-29

2020-01-29 (P1D) Sunny, 1 – 7 °C
Farnborough, United KingdomCloudy, 2 – 10 °C51.53333000,-1.36667000
Th
Min: C
Max: 10° C

2020-01-30

2020-01-30 (P1D) Cloudy, 2 – 10 °C
Farnborough, United KingdomCloudy, 6 – 12 °C51.53333000,-1.36667000
F
Min: C
Max: 12° C

2020-01-31

2020-01-31 (P1D) Cloudy, 6 – 12 °C
Farnborough, United KingdomWind, 7 – 12 °C51.53333000,-1.36667000
Sa
Min: C
Max: 12° C

2020-02-01

2020-02-01 (P1D) Wind, 7 – 12 °C
Farnborough, United KingdomRain, 9 – 14 °C51.53333000,-1.36667000
Su
Min: C
Max: 14° C

2020-02-02

2020-02-02 (P1D) Rain, 9 – 14 °C
Menu