Ellesmere Port, United Kingdom

weather conditions and forecast

13°
Partly cloudy
Last updated: 21:07

48-hour forecast

0.07 mm, probability: 29% 0.2 mm, probability: 52% 0.96 mm, probability: 63% 1.02 mm, probability: 56% 0.85 mm, probability: 35% 0.61 mm, probability: 28% 06:00 0.3 mm, probability: 25% 12:00 0.37 mm, probability: 23% 0.61 mm, probability: 47% 0.77 mm, probability: 53% 18:00 0.58 mm, probability: 53% 0.31 mm, probability: 45% 0.17 mm, probability: 34% 0.08 mm, probability: 26% 0.02 mm, probability: 18% 00:00 0.01 mm, probability: 17% 0.2 mm, probability: 34% 0.87 mm, probability: 60% 1.45 mm, probability: 68% 06:00 1.14 mm, probability: 63% 0.54 mm, probability: 49% 0.21 mm, probability: 30% 0.1 mm, probability: 21% 0.11 mm, probability: 21% 0.17 mm, probability: 21% 12:00 0.16 mm, probability: 19% 0.11 mm, probability: 17% 0.09 mm, probability: 17% 0.12 mm, probability: 17% 0.19 mm, probability: 19% 0.24 mm, probability: 22% 18:00 0.15 mm, probability: 20% 0.05 mm, probability: 16% 00:00 12°

7-day forecast

Ellesmere Port, United KingdomRain, 5 – 14 °C53.27875000,-2.90134000
Th
Min: C
Max: 14° C

2020-09-24

2020-09-24 (P1D) Rain, 5 – 14 °C
Ellesmere Port, United KingdomRain, 7 – 14 °C53.27875000,-2.90134000
F
Min: C
Max: 14° C

2020-09-25

2020-09-25 (P1D) Rain, 7 – 14 °C
Ellesmere Port, United KingdomPartly cloudy, 5 – 13 °C53.27875000,-2.90134000
Sa
Min: C
Max: 13° C

2020-09-26

2020-09-26 (P1D) Partly cloudy, 5 – 13 °C
Ellesmere Port, United KingdomSunny, 2 – 15 °C53.27875000,-2.90134000
Su
Min: C
Max: 15° C

2020-09-27

2020-09-27 (P1D) Sunny, 2 – 15 °C
Ellesmere Port, United KingdomRain, 10 – 17 °C53.27875000,-2.90134000
M
Min: 10° C
Max: 17° C

2020-09-28

2020-09-28 (P1D) Rain, 10 – 17 °C
Ellesmere Port, United KingdomPartly cloudy, 11 – 19 °C53.27875000,-2.90134000
Tu
Min: 11° C
Max: 19° C

2020-09-29

2020-09-29 (P1D) Partly cloudy, 11 – 19 °C
Ellesmere Port, United KingdomRain, 11 – 20 °C53.27875000,-2.90134000
W
Min: 11° C
Max: 20° C

2020-09-30

2020-09-30 (P1D) Rain, 11 – 20 °C
Menu