Douglas, United Kingdom

weather conditions and forecast

6°
Cloudy
Last updated: 17:44

48-hour forecast

00:00 0.12 mm, probability: 24% 0.21 mm, probability: 40% 0.3 mm, probability: 48% 0.41 mm, probability: 53% 0.54 mm, probability: 63% 06:00 0.7 mm, probability: 70% 0.85 mm, probability: 70% 0.92 mm, probability: 67% 0.83 mm, probability: 65% 0.66 mm, probability: 62% 0.47 mm, probability: 56% 12:00 0.26 mm, probability: 54% 0.09 mm, probability: 46% 0.02 mm, probability: 21% 18:00 00:00 06:00 12:00 18:00 -1° 10°

7-day forecast

Douglas, United KingdomRain, 0 – 10 °C55.55000000,-3.85000000
M
Min: C
Max: 10° C

2020-11-30

2020-11-30 (P1D) Rain, 0 – 10 °C
Douglas, United KingdomPartly cloudy, -1 – 6 °C55.55000000,-3.85000000
Tu
Min: -1° C
Max: C

2020-12-01

2020-12-01 (P1D) Partly cloudy, -1 – 6 °C
Douglas, United KingdomRain, 2 – 7 °C55.55000000,-3.85000000
W
Min: C
Max: C

2020-12-02

2020-12-02 (P1D) Rain, 2 – 7 °C
Douglas, United KingdomRain, -2 – 4 °C55.55000000,-3.85000000
Th
Min: -2° C
Max: C

2020-12-03

2020-12-03 (P1D) Rain, -2 – 4 °C
Douglas, United KingdomRain, -2 – 4 °C55.55000000,-3.85000000
F
Min: -2° C
Max: C

2020-12-04

2020-12-04 (P1D) Rain, -2 – 4 °C
Douglas, United KingdomRain, -2 – 5 °C55.55000000,-3.85000000
Sa
Min: -2° C
Max: C

2020-12-05

2020-12-05 (P1D) Rain, -2 – 5 °C
Douglas, United KingdomFog, -2 – 4 °C55.55000000,-3.85000000
Su
Min: -2° C
Max: C

2020-12-06

2020-12-06 (P1D) Fog, -2 – 4 °C
Menu