Dorstone, United Kingdom

weather conditions and forecast

5°
Partly cloudy
Last updated: 07:08

48-hour forecast

0.02 mm, probability: 18% 0.08 mm, probability: 24% 0.09 mm, probability: 28% 0.08 mm, probability: 29% 0.07 mm, probability: 25% 0.05 mm, probability: 20% 18:00 0.04 mm, probability: 16% 00:00 06:00 0.02 mm, probability: 16% 0.04 mm, probability: 22% 0.06 mm, probability: 30% 0.16 mm, probability: 48% 0.36 mm, probability: 61% 0.49 mm, probability: 63% 12:00 0.33 mm, probability: 49% 0.12 mm, probability: 34% 0.04 mm, probability: 27% 0.03 mm, probability: 24% 0.02 mm, probability: 18% 18:00 00:00 0.09 mm, probability: 21% 0.15 mm, probability: 37% 0.13 mm, probability: 37% 0.09 mm, probability: 33% 0.1 mm, probability: 37% 06:00 0.17 mm, probability: 47% 0.38 mm, probability: 57% 0.55 mm, probability: 57% 0.36 mm, probability: 45% 0.13 mm, probability: 34% 0.06 mm, probability: 27% 12:00

7-day forecast

Dorstone, United KingdomRain, 4 – 9 °C52.06667000,-3.00000000
Su
Min: C
Max: C

2020-01-26

2020-01-26 (P1D) Rain, 4 – 9 °C
Dorstone, United KingdomRain, 4 – 7 °C52.06667000,-3.00000000
M
Min: C
Max: C

2020-01-27

2020-01-27 (P1D) Rain, 4 – 7 °C
Dorstone, United KingdomRain, 2 – 6 °C52.06667000,-3.00000000
Tu
Min: C
Max: C

2020-01-28

2020-01-28 (P1D) Rain, 2 – 6 °C
Dorstone, United KingdomRain, 3 – 8 °C52.06667000,-3.00000000
W
Min: C
Max: C

2020-01-29

2020-01-29 (P1D) Rain, 3 – 8 °C
Dorstone, United KingdomFog, 4 – 9 °C52.06667000,-3.00000000
Th
Min: C
Max: C

2020-01-30

2020-01-30 (P1D) Fog, 4 – 9 °C
Dorstone, United KingdomRain, 6 – 11 °C52.06667000,-3.00000000
F
Min: C
Max: 11° C

2020-01-31

2020-01-31 (P1D) Rain, 6 – 11 °C
Dorstone, United KingdomRain, 9 – 12 °C52.06667000,-3.00000000
Sa
Min: C
Max: 12° C

2020-02-01

2020-02-01 (P1D) Rain, 9 – 12 °C
Menu