Donnington, United Kingdom

weather conditions and forecast

14°
Rain
Last updated: 00:11

48-hour forecast

0.06 mm, probability: 89% 0.04 mm, probability: 29% 0.17 mm, probability: 38% 06:00 0.35 mm, probability: 62% 0.76 mm, probability: 64% 1.05 mm, probability: 59% 0.76 mm, probability: 40% 0.32 mm, probability: 23% 12:00 0.07 mm, probability: 16% 0.09 mm, probability: 27% 18:00 0.08 mm, probability: 28% 0.06 mm, probability: 22% 0.05 mm, probability: 20% 0.02 mm, probability: 19% 00:00 0.04 mm, probability: 16% 0.2 mm, probability: 35% 0.34 mm, probability: 53% 0.31 mm, probability: 55% 0.42 mm, probability: 55% 0.62 mm, probability: 54% 06:00 0.46 mm, probability: 49% 0.2 mm, probability: 33% 0.1 mm, probability: 23% 0.14 mm, probability: 25% 0.25 mm, probability: 30% 0.32 mm, probability: 31% 12:00 0.26 mm, probability: 25% 0.19 mm, probability: 20% 0.14 mm, probability: 19% 0.08 mm, probability: 17% 0.03 mm, probability: 16% 18:00 0.01 mm, probability: 18% 0.02 mm, probability: 19% 0.01 mm, probability: 18% 00:00 13°

7-day forecast

Donnington, United KingdomRain, 6 – 13 °C52.00000000,-2.41667000
Th
Min: C
Max: 13° C

2020-09-24

2020-09-24 (P1D) Rain, 6 – 13 °C
Donnington, United KingdomSunny, 5 – 15 °C52.00000000,-2.41667000
F
Min: C
Max: 15° C

2020-09-25

2020-09-25 (P1D) Sunny, 5 – 15 °C
Donnington, United KingdomRain, 3 – 13 °C52.00000000,-2.41667000
Sa
Min: C
Max: 13° C

2020-09-26

2020-09-26 (P1D) Rain, 3 – 13 °C
Donnington, United KingdomSunny, -1 – 15 °C52.00000000,-2.41667000
Su
Min: -1° C
Max: 15° C

2020-09-27

2020-09-27 (P1D) Sunny, -1 – 15 °C
Donnington, United KingdomPartly cloudy, 8 – 18 °C52.00000000,-2.41667000
M
Min: C
Max: 18° C

2020-09-28

2020-09-28 (P1D) Partly cloudy, 8 – 18 °C
Donnington, United KingdomCloudy, 10 – 20 °C52.00000000,-2.41667000
Tu
Min: 10° C
Max: 20° C

2020-09-29

2020-09-29 (P1D) Cloudy, 10 – 20 °C
Donnington, United KingdomCloudy, 11 – 20 °C52.00000000,-2.41667000
W
Min: 11° C
Max: 20° C

2020-09-30

2020-09-30 (P1D) Cloudy, 11 – 20 °C
Menu