Darwen, United Kingdom

weather conditions and forecast

16°
Rain
Last updated: 18:05

48-hour forecast

0.27 mm, probability: 100% 0.3 mm, probability: 41% 0.75 mm, probability: 22% 00:00 0.76 mm, probability: 20% 0.35 mm, probability: 16% 0.26 mm, probability: 17% 06:00 12:00 0.21 mm, probability: 18% 0.28 mm, probability: 27% 0.38 mm, probability: 35% 0.56 mm, probability: 44% 0.93 mm, probability: 50% 1.25 mm, probability: 52% 18:00 1.24 mm, probability: 48% 1.04 mm, probability: 45% 0.82 mm, probability: 46% 0.58 mm, probability: 43% 0.35 mm, probability: 35% 0.22 mm, probability: 25% 00:00 0.19 mm, probability: 24% 0.2 mm, probability: 26% 0.2 mm, probability: 28% 0.15 mm, probability: 26% 0.1 mm, probability: 22% 0.08 mm, probability: 17% 06:00 12:00 18:00 10° 15°

7-day forecast

Darwen, United KingdomRain, 10 – 16 °C53.69803000,-2.46494000
Su
Min: 10° C
Max: 16° C

2020-07-05

2020-07-05 (P1D) Rain, 10 – 16 °C
Darwen, United KingdomRain, 9 – 16 °C53.69803000,-2.46494000
M
Min: C
Max: 16° C

2020-07-06

2020-07-06 (P1D) Rain, 9 – 16 °C
Darwen, United KingdomRain, 8 – 15 °C53.69803000,-2.46494000
Tu
Min: C
Max: 15° C

2020-07-07

2020-07-07 (P1D) Rain, 8 – 15 °C
Darwen, United KingdomRain, 10 – 17 °C53.69803000,-2.46494000
W
Min: 10° C
Max: 17° C

2020-07-08

2020-07-08 (P1D) Rain, 10 – 17 °C
Darwen, United KingdomRain, 9 – 17 °C53.69803000,-2.46494000
Th
Min: C
Max: 17° C

2020-07-09

2020-07-09 (P1D) Rain, 9 – 17 °C
Darwen, United KingdomRain, 9 – 16 °C53.69803000,-2.46494000
F
Min: C
Max: 16° C

2020-07-10

2020-07-10 (P1D) Rain, 9 – 16 °C
Darwen, United KingdomSunny, 9 – 16 °C53.69803000,-2.46494000
Sa
Min: C
Max: 16° C

2020-07-11

2020-07-11 (P1D) Sunny, 9 – 16 °C
Menu