Dalserf, United Kingdom

weather conditions and forecast

17°
Partly cloudy
Last updated: 10:42

48-hour forecast

18:00 00:00 0.15 mm, probability: 26% 0.35 mm, probability: 39% 0.44 mm, probability: 56% 0.57 mm, probability: 66% 0.64 mm, probability: 71% 06:00 0.98 mm, probability: 78% 1.46 mm, probability: 83% 1.83 mm, probability: 84% 1.67 mm, probability: 83% 1.03 mm, probability: 81% 0.91 mm, probability: 78% 12:00 0.61 mm, probability: 73% 0.6 mm, probability: 70% 0.95 mm, probability: 72% 1.2 mm, probability: 66% 1.21 mm, probability: 63% 1.55 mm, probability: 60% 18:00 1.54 mm, probability: 63% 1.38 mm, probability: 65% 0.8 mm, probability: 53% 0.19 mm, probability: 30% 00:00 0.17 mm, probability: 17% 0.2 mm, probability: 20% 0.22 mm, probability: 25% 06:00 0.23 mm, probability: 32% 0.24 mm, probability: 38% 0.23 mm, probability: 39% 0.19 mm, probability: 28% 12:00 10° 17°

7-day forecast

Dalserf, United KingdomRain, 9 – 15 °C55.73333000,-3.91667000
F
Min: C
Max: 15° C

2020-07-03

2020-07-03 (P1D) Rain, 9 – 15 °C
Dalserf, United KingdomRain, 10 – 17 °C55.73333000,-3.91667000
Sa
Min: 10° C
Max: 17° C

2020-07-04

2020-07-04 (P1D) Rain, 10 – 17 °C
Dalserf, United KingdomRain, 10 – 15 °C55.73333000,-3.91667000
Su
Min: 10° C
Max: 15° C

2020-07-05

2020-07-05 (P1D) Rain, 10 – 15 °C
Dalserf, United KingdomRain, 9 – 16 °C55.73333000,-3.91667000
M
Min: C
Max: 16° C

2020-07-06

2020-07-06 (P1D) Rain, 9 – 16 °C
Dalserf, United KingdomRain, 8 – 16 °C55.73333000,-3.91667000
Tu
Min: C
Max: 16° C

2020-07-07

2020-07-07 (P1D) Rain, 8 – 16 °C
Dalserf, United KingdomRain, 11 – 17 °C55.73333000,-3.91667000
W
Min: 11° C
Max: 17° C

2020-07-08

2020-07-08 (P1D) Rain, 11 – 17 °C
Dalserf, United KingdomRain, 10 – 18 °C55.73333000,-3.91667000
Th
Min: 10° C
Max: 18° C

2020-07-09

2020-07-09 (P1D) Rain, 10 – 18 °C
Menu