Codicote, United Kingdom

weather conditions and forecast

4°
Partly cloudy
Last updated: 11:51

48-hour forecast

18:00 00:00 06:00 12:00 18:00 00:00 0.05 mm, probability: 18% 06:00 0.06 mm, probability: 25% 0.08 mm, probability: 27% 0.1 mm, probability: 33% 0.07 mm, probability: 30% 0.09 mm, probability: 30% 0.13 mm, probability: 32% 12:00 0.1 mm, probability: 29% 0.12 mm, probability: 27% 0.18 mm, probability: 34% 0.17 mm, probability: 35% 0.12 mm, probability: 31%

7-day forecast

Codicote, United KingdomCloudy, 0 – 6 °C51.85052000,-0.23670000
W
Min: C
Max: C

2020-12-02

2020-12-02 (P1D) Cloudy, 0 – 6 °C
Codicote, United KingdomRain, 2 – 6 °C51.85052000,-0.23670000
Th
Min: C
Max: C

2020-12-03

2020-12-03 (P1D) Rain, 2 – 6 °C
Codicote, United KingdomRain, 1 – 4 °C51.85052000,-0.23670000
F
Min: C
Max: C

2020-12-04

2020-12-04 (P1D) Rain, 1 – 4 °C
Codicote, United KingdomRain, -1 – 4 °C51.85052000,-0.23670000
Sa
Min: -1° C
Max: C

2020-12-05

2020-12-05 (P1D) Rain, -1 – 4 °C
Codicote, United KingdomRain, -1 – 5 °C51.85052000,-0.23670000
Su
Min: -1° C
Max: C

2020-12-06

2020-12-06 (P1D) Rain, -1 – 5 °C
Codicote, United KingdomRain, 1 – 5 °C51.85052000,-0.23670000
M
Min: C
Max: C

2020-12-07

2020-12-07 (P1D) Rain, 1 – 5 °C
Codicote, United KingdomRain, 5 – 10 °C51.85052000,-0.23670000
Tu
Min: C
Max: 10° C

2020-12-08

2020-12-08 (P1D) Rain, 5 – 10 °C
Menu