Clayton, United Kingdom

weather conditions and forecast

-1°
Partly cloudy
Last updated: 01:44

48-hour forecast

0.03 mm, probability: 18% 0.13 mm, probability: 36% 0.34 mm, probability: 56% 12:00 0.33 mm, probability: 59% 0.4 mm, probability: 61% 0.42 mm, probability: 65% 0.42 mm, probability: 66% 0.38 mm, probability: 54% 0.14 mm, probability: 35% 18:00 00:00 06:00 12:00 0.03 mm, probability: 19% 0.06 mm, probability: 33% 18:00 0.07 mm, probability: 47% 0.09 mm, probability: 53% 0.11 mm, probability: 63% 0.23 mm, probability: 76% 0.55 mm, probability: 82% 0.8 mm, probability: 84% 00:00 1.09 mm, probability: 86% 1.73 mm, probability: 90% 2.05 mm, probability: 90% 2.58 mm, probability: 91% 2.99 mm, probability: 91% 2.57 mm, probability: 90% 06:00 -1°

7-day forecast

Clayton, United KingdomRain, 4 – 7 °C53.76667000,-1.81667000
W
Min: C
Max: C

2021-01-27

2021-01-27 (P1D) Rain, 4 – 7 °C
Clayton, United KingdomRain, 3 – 6 °C53.76667000,-1.81667000
Th
Min: C
Max: C

2021-01-28

2021-01-28 (P1D) Rain, 3 – 6 °C
Clayton, United KingdomRain, 4 – 6 °C53.76667000,-1.81667000
F
Min: C
Max: C

2021-01-29

2021-01-29 (P1D) Rain, 4 – 6 °C
Clayton, United KingdomRain, 1 – 5 °C53.76667000,-1.81667000
Sa
Min: C
Max: C

2021-01-30

2021-01-30 (P1D) Rain, 1 – 5 °C
Clayton, United KingdomRain, 0 – 5 °C53.76667000,-1.81667000
Su
Min: C
Max: C

2021-01-31

2021-01-31 (P1D) Rain, 0 – 5 °C
Clayton, United KingdomRain, 2 – 6 °C53.76667000,-1.81667000
M
Min: C
Max: C

2021-02-01

2021-02-01 (P1D) Rain, 2 – 6 °C
Clayton, United KingdomRain, 2 – 5 °C53.76667000,-1.81667000
Tu
Min: C
Max: C

2021-02-02

2021-02-02 (P1D) Rain, 2 – 5 °C
Menu