Castor, United Kingdom

weather conditions and forecast

6°
Partly cloudy
Last updated: 00:05

48-hour forecast

06:00 12:00 18:00 00:00 06:00 0.1 mm, probability: 26% 0.16 mm, probability: 42% 0.22 mm, probability: 48% 0.3 mm, probability: 51% 0.32 mm, probability: 49% 12:00 0.2 mm, probability: 43% 0.09 mm, probability: 36% 0.06 mm, probability: 31% 0.04 mm, probability: 24% 0.02 mm, probability: 16% 18:00 00:00

7-day forecast

Castor, United KingdomRain, 6 – 10 °C52.57319000,-0.34603000
M
Min: C
Max: 10° C

2020-11-30

2020-11-30 (P1D) Rain, 6 – 10 °C
Castor, United KingdomCloudy, 3 – 8 °C52.57319000,-0.34603000
Tu
Min: C
Max: C

2020-12-01

2020-12-01 (P1D) Cloudy, 3 – 8 °C
Castor, United KingdomPartly cloudy, 1 – 8 °C52.57319000,-0.34603000
W
Min: C
Max: C

2020-12-02

2020-12-02 (P1D) Partly cloudy, 1 – 8 °C
Castor, United KingdomRain, 2 – 8 °C52.57319000,-0.34603000
Th
Min: C
Max: C

2020-12-03

2020-12-03 (P1D) Rain, 2 – 8 °C
Castor, United KingdomRain, 4 – 8 °C52.57319000,-0.34603000
F
Min: C
Max: C

2020-12-04

2020-12-04 (P1D) Rain, 4 – 8 °C
Castor, United KingdomRain, 3 – 8 °C52.57319000,-0.34603000
Sa
Min: C
Max: C

2020-12-05

2020-12-05 (P1D) Rain, 3 – 8 °C
Castor, United KingdomRain, 4 – 6 °C52.57319000,-0.34603000
Su
Min: C
Max: C

2020-12-06

2020-12-06 (P1D) Rain, 4 – 6 °C
Menu