Bury, United Kingdom

weather conditions and forecast

8°
Cloudy
Last updated: 08:33

48-hour forecast

12:00 18:00 0.13 mm, probability: 31% 0.42 mm, probability: 58% 0.79 mm, probability: 69% 00:00 1.11 mm, probability: 71% 1.36 mm, probability: 62% 1.33 mm, probability: 54% 0.81 mm, probability: 48% 0.26 mm, probability: 42% 0.07 mm, probability: 25% 06:00 0.07 mm, probability: 20% 0.16 mm, probability: 26% 0.25 mm, probability: 33% 0.28 mm, probability: 37% 0.29 mm, probability: 33% 0.3 mm, probability: 34% 12:00 0.3 mm, probability: 37% 0.31 mm, probability: 37% 0.31 mm, probability: 38% 0.33 mm, probability: 34% 0.38 mm, probability: 31% 0.43 mm, probability: 35% 18:00 0.44 mm, probability: 41% 0.51 mm, probability: 52% 0.57 mm, probability: 57% 0.47 mm, probability: 54% 0.36 mm, probability: 45% 0.35 mm, probability: 41% 00:00 0.55 mm, probability: 49% 1.01 mm, probability: 58% 1.27 mm, probability: 55% 0.79 mm, probability: 44% 0.22 mm, probability: 18% 06:00 11°

7-day forecast

Bury, United KingdomRain, 5 – 11 °C53.60000000,-2.30000000
Su
Min: C
Max: 11° C

2019-12-08

2019-12-08 (P1D) Rain, 5 – 11 °C
Bury, United KingdomRain, 1 – 7 °C53.60000000,-2.30000000
M
Min: C
Max: C

2019-12-09

2019-12-09 (P1D) Rain, 1 – 7 °C
Bury, United KingdomRain, 1 – 10 °C53.60000000,-2.30000000
Tu
Min: C
Max: 10° C

2019-12-10

2019-12-10 (P1D) Rain, 1 – 10 °C
Bury, United KingdomRain, 3 – 6 °C53.60000000,-2.30000000
W
Min: C
Max: C

2019-12-11

2019-12-11 (P1D) Rain, 3 – 6 °C
Bury, United KingdomRain, 3 – 9 °C53.60000000,-2.30000000
Th
Min: C
Max: C

2019-12-12

2019-12-12 (P1D) Rain, 3 – 9 °C
Bury, United KingdomRain, 2 – 6 °C53.60000000,-2.30000000
F
Min: C
Max: C

2019-12-13

2019-12-13 (P1D) Rain, 2 – 6 °C
Bury, United KingdomRain, 2 – 6 °C53.60000000,-2.30000000
Sa
Min: C
Max: C

2019-12-14

2019-12-14 (P1D) Rain, 2 – 6 °C
Menu