Bicton, United Kingdom

weather conditions and forecast

10°
Cloudy
Last updated: 03:35

48-hour forecast

12:00 18:00 0.17 mm, probability: 24% 0.32 mm, probability: 32% 00:00 0.36 mm, probability: 40% 0.34 mm, probability: 49% 0.29 mm, probability: 51% 0.2 mm, probability: 47% 0.19 mm, probability: 44% 0.31 mm, probability: 50% 06:00 0.47 mm, probability: 57% 0.63 mm, probability: 62% 0.68 mm, probability: 61% 0.51 mm, probability: 52% 0.27 mm, probability: 38% 0.12 mm, probability: 22% 12:00 18:00 00:00 06:00 13°

7-day forecast

Bicton, United KingdomRain, 2 – 11 °C52.73333000,-2.81667000
W
Min: C
Max: 11° C

2020-11-25

2020-11-25 (P1D) Rain, 2 – 11 °C
Bicton, United KingdomSunny, 1 – 9 °C52.73333000,-2.81667000
Th
Min: C
Max: C

2020-11-26

2020-11-26 (P1D) Sunny, 1 – 9 °C
Bicton, United KingdomSunny, -0 – 6 °C52.73333000,-2.81667000
F
Min: C
Max: C

2020-11-27

2020-11-27 (P1D) Sunny, -0 – 6 °C
Bicton, United KingdomPartly cloudy, 1 – 6 °C52.73333000,-2.81667000
Sa
Min: C
Max: C

2020-11-28

2020-11-28 (P1D) Partly cloudy, 1 – 6 °C
Bicton, United KingdomSunny, 1 – 8 °C52.73333000,-2.81667000
Su
Min: C
Max: C

2020-11-29

2020-11-29 (P1D) Sunny, 1 – 8 °C
Bicton, United KingdomSunny, -0 – 7 °C52.73333000,-2.81667000
M
Min: C
Max: C

2020-11-30

2020-11-30 (P1D) Sunny, -0 – 7 °C
Bicton, United KingdomSunny, 0 – 6 °C52.73333000,-2.81667000
Tu
Min: C
Max: C

2020-12-01

2020-12-01 (P1D) Sunny, 0 – 6 °C
Menu