Bala, United Kingdom

weather conditions and forecast

12°
Cloudy
Last updated: 13:02

48-hour forecast

0.67 mm, probability: 67% 0.78 mm, probability: 72% 18:00 1.34 mm, probability: 72% 1.9 mm, probability: 73% 2.25 mm, probability: 73% 2.07 mm, probability: 76% 1.77 mm, probability: 75% 1.47 mm, probability: 68% 00:00 0.92 mm, probability: 53% 0.4 mm, probability: 35% 0.19 mm, probability: 26% 0.16 mm, probability: 25% 0.18 mm, probability: 27% 0.21 mm, probability: 32% 06:00 0.17 mm, probability: 29% 0.13 mm, probability: 25% 0.11 mm, probability: 22% 0.11 mm, probability: 21% 0.12 mm, probability: 19% 0.14 mm, probability: 17% 12:00 0.17 mm, probability: 18% 0.21 mm, probability: 23% 0.26 mm, probability: 42% 0.36 mm, probability: 51% 0.55 mm, probability: 58% 0.66 mm, probability: 62% 18:00 0.53 mm, probability: 64% 0.4 mm, probability: 62% 0.39 mm, probability: 61% 0.35 mm, probability: 58% 0.32 mm, probability: 52% 0.32 mm, probability: 48% 00:00 0.29 mm, probability: 42% 0.26 mm, probability: 36% 0.27 mm, probability: 34% 0.34 mm, probability: 36% 0.47 mm, probability: 39% 0.58 mm, probability: 44% 06:00 0.6 mm, probability: 48% 0.57 mm, probability: 47% 0.53 mm, probability: 50% 0.47 mm, probability: 53% 0.42 mm, probability: 60% 0.39 mm, probability: 56% 12:00 0.37 mm, probability: 47% 0.36 mm, probability: 39% 0.34 mm, probability: 35% 0.32 mm, probability: 33% 0.29 mm, probability: 31% 13° 16°

7-day forecast

Bala, United KingdomRain, 13 – 17 °C52.91111000,-3.59722000
W
Min: 13° C
Max: 17° C

2020-07-08

2020-07-08 (P1D) Rain, 13 – 17 °C
Bala, United KingdomRain, 12 – 16 °C52.91111000,-3.59722000
Th
Min: 12° C
Max: 16° C

2020-07-09

2020-07-09 (P1D) Rain, 12 – 16 °C
Bala, United KingdomRain, 9 – 16 °C52.91111000,-3.59722000
F
Min: C
Max: 16° C

2020-07-10

2020-07-10 (P1D) Rain, 9 – 16 °C
Bala, United KingdomSunny, 9 – 19 °C52.91111000,-3.59722000
Sa
Min: C
Max: 19° C

2020-07-11

2020-07-11 (P1D) Sunny, 9 – 19 °C
Bala, United KingdomPartly cloudy, 7 – 22 °C52.91111000,-3.59722000
Su
Min: C
Max: 22° C

2020-07-12

2020-07-12 (P1D) Partly cloudy, 7 – 22 °C
Bala, United KingdomCloudy, 10 – 21 °C52.91111000,-3.59722000
M
Min: 10° C
Max: 21° C

2020-07-13

2020-07-13 (P1D) Cloudy, 10 – 21 °C
Bala, United KingdomPartly cloudy, 10 – 19 °C52.91111000,-3.59722000
Tu
Min: 10° C
Max: 19° C

2020-07-14

2020-07-14 (P1D) Partly cloudy, 10 – 19 °C
Menu