Atworth, United Kingdom

weather conditions and forecast

14°
Rain
Last updated: 20:50

48-hour forecast

0.51 mm, probability: 51% 0.34 mm, probability: 100% 0.53 mm, probability: 92% 0.77 mm, probability: 58% 0.42 mm, probability: 52% 0.07 mm, probability: 25% 06:00 0.09 mm, probability: 26% 0.52 mm, probability: 55% 0.99 mm, probability: 64% 0.88 mm, probability: 50% 0.54 mm, probability: 30% 0.32 mm, probability: 22% 12:00 0.21 mm, probability: 17% 0.06 mm, probability: 19% 0.05 mm, probability: 21% 0.05 mm, probability: 22% 18:00 0.03 mm, probability: 17% 00:00 0.07 mm, probability: 24% 0.4 mm, probability: 44% 0.68 mm, probability: 60% 0.52 mm, probability: 59% 0.53 mm, probability: 58% 0.7 mm, probability: 57% 06:00 0.43 mm, probability: 47% 0.09 mm, probability: 28% 0.05 mm, probability: 18% 0.1 mm, probability: 21% 12:00 0.1 mm, probability: 20% 0.08 mm, probability: 17% 0.06 mm, probability: 16% 0.05 mm, probability: 16% 0.04 mm, probability: 16% 0.04 mm, probability: 16% 18:00 0.09 mm, probability: 19% 0.14 mm, probability: 25% 0.16 mm, probability: 30% 0.19 mm, probability: 34% 0.2 mm, probability: 36% 00:00 15°

7-day forecast

Atworth, United KingdomRain, 7 – 14 °C51.39234000,-2.19297000
Th
Min: C
Max: 14° C

2020-09-24

2020-09-24 (P1D) Rain, 7 – 14 °C
Atworth, United KingdomRain, 5 – 15 °C51.39234000,-2.19297000
F
Min: C
Max: 15° C

2020-09-25

2020-09-25 (P1D) Rain, 5 – 15 °C
Atworth, United KingdomRain, 4 – 12 °C51.39234000,-2.19297000
Sa
Min: C
Max: 12° C

2020-09-26

2020-09-26 (P1D) Rain, 4 – 12 °C
Atworth, United KingdomSunny, -1 – 15 °C51.39234000,-2.19297000
Su
Min: -1° C
Max: 15° C

2020-09-27

2020-09-27 (P1D) Sunny, -1 – 15 °C
Atworth, United KingdomPartly cloudy, 7 – 19 °C51.39234000,-2.19297000
M
Min: C
Max: 19° C

2020-09-28

2020-09-28 (P1D) Partly cloudy, 7 – 19 °C
Atworth, United KingdomCloudy, 10 – 18 °C51.39234000,-2.19297000
Tu
Min: 10° C
Max: 18° C

2020-09-29

2020-09-29 (P1D) Cloudy, 10 – 18 °C
Atworth, United KingdomCloudy, 11 – 20 °C51.39234000,-2.19297000
W
Min: 11° C
Max: 20° C

2020-09-30

2020-09-30 (P1D) Cloudy, 11 – 20 °C
Menu