Appledore, United Kingdom

weather conditions and forecast

13°
Cloudy
Last updated: 22:36

48-hour forecast

0.41 mm, probability: 48% 0.05 mm, probability: 58% 0.55 mm, probability: 60% 0.59 mm, probability: 53% 0.59 mm, probability: 40% 06:00 0.41 mm, probability: 30% 0.21 mm, probability: 24% 0.14 mm, probability: 19% 12:00 0.21 mm, probability: 16% 0.17 mm, probability: 16% 18:00 0.13 mm, probability: 18% 0.26 mm, probability: 25% 00:00 0.45 mm, probability: 36% 1.15 mm, probability: 60% 1.87 mm, probability: 66% 1.65 mm, probability: 66% 1.05 mm, probability: 57% 0.69 mm, probability: 49% 06:00 0.65 mm, probability: 44% 0.71 mm, probability: 42% 0.71 mm, probability: 40% 0.55 mm, probability: 37% 0.4 mm, probability: 32% 0.33 mm, probability: 31% 12:00 0.33 mm, probability: 30% 0.39 mm, probability: 29% 0.47 mm, probability: 30% 0.58 mm, probability: 30% 0.86 mm, probability: 33% 1.08 mm, probability: 35% 18:00 0.93 mm, probability: 42% 0.73 mm, probability: 47% 0.69 mm, probability: 47% 0.64 mm, probability: 46% 0.64 mm, probability: 44% 0.7 mm, probability: 42% 00:00 0.75 mm, probability: 46% 0.9 mm, probability: 48% 15°

7-day forecast

Appledore, United KingdomRain, 8 – 14 °C51.05000000,-4.20000000
Th
Min: C
Max: 14° C

2020-09-24

2020-09-24 (P1D) Rain, 8 – 14 °C
Appledore, United KingdomRain, 9 – 14 °C51.05000000,-4.20000000
F
Min: C
Max: 14° C

2020-09-25

2020-09-25 (P1D) Rain, 9 – 14 °C
Appledore, United KingdomRain, 7 – 14 °C51.05000000,-4.20000000
Sa
Min: C
Max: 14° C

2020-09-26

2020-09-26 (P1D) Rain, 7 – 14 °C
Appledore, United KingdomPartly cloudy, 4 – 16 °C51.05000000,-4.20000000
Su
Min: C
Max: 16° C

2020-09-27

2020-09-27 (P1D) Partly cloudy, 4 – 16 °C
Appledore, United KingdomRain, 12 – 18 °C51.05000000,-4.20000000
M
Min: 12° C
Max: 18° C

2020-09-28

2020-09-28 (P1D) Rain, 12 – 18 °C
Appledore, United KingdomPartly cloudy, 12 – 18 °C51.05000000,-4.20000000
Tu
Min: 12° C
Max: 18° C

2020-09-29

2020-09-29 (P1D) Partly cloudy, 12 – 18 °C
Appledore, United KingdomRain, 13 – 19 °C51.05000000,-4.20000000
W
Min: 13° C
Max: 19° C

2020-09-30

2020-09-30 (P1D) Rain, 13 – 19 °C
Menu