Antrim, United Kingdom

weather conditions and forecast

8°
Cloudy
Last updated: 14:02

48-hour forecast

00:00 0.16 mm, probability: 28% 0.33 mm, probability: 40% 0.44 mm, probability: 50% 0.34 mm, probability: 51% 0.21 mm, probability: 47% 0.17 mm, probability: 49% 06:00 0.15 mm, probability: 51% 0.18 mm, probability: 60% 0.25 mm, probability: 64% 0.26 mm, probability: 60% 0.26 mm, probability: 53% 0.25 mm, probability: 47% 12:00 0.24 mm, probability: 37% 0.23 mm, probability: 41% 0.19 mm, probability: 39% 0.12 mm, probability: 21% 18:00 00:00 06:00 12:00 18:00 11°

7-day forecast

Antrim, United KingdomRain, 4 – 11 °C54.70000000,-6.20000000
M
Min: C
Max: 11° C

2020-11-30

2020-11-30 (P1D) Rain, 4 – 11 °C
Antrim, United KingdomFog, 3 – 8 °C54.70000000,-6.20000000
Tu
Min: C
Max: C

2020-12-01

2020-12-01 (P1D) Fog, 3 – 8 °C
Antrim, United KingdomRain, 4 – 8 °C54.70000000,-6.20000000
W
Min: C
Max: C

2020-12-02

2020-12-02 (P1D) Rain, 4 – 8 °C
Antrim, United KingdomRain, 2 – 5 °C54.70000000,-6.20000000
Th
Min: C
Max: C

2020-12-03

2020-12-03 (P1D) Rain, 2 – 5 °C
Antrim, United KingdomRain, 1 – 5 °C54.70000000,-6.20000000
F
Min: C
Max: C

2020-12-04

2020-12-04 (P1D) Rain, 1 – 5 °C
Antrim, United KingdomRain, 0 – 7 °C54.70000000,-6.20000000
Sa
Min: C
Max: C

2020-12-05

2020-12-05 (P1D) Rain, 0 – 7 °C
Antrim, United KingdomRain, 1 – 5 °C54.70000000,-6.20000000
Su
Min: C
Max: C

2020-12-06

2020-12-06 (P1D) Rain, 1 – 5 °C
Menu