Allington, United Kingdom

weather conditions and forecast

3°
Cloudy
Last updated: 13:06

48-hour forecast

00:00 06:00 12:00 18:00 00:00 0.02 mm, probability: 19% 0.05 mm, probability: 29% 06:00 0.1 mm, probability: 38% 0.22 mm, probability: 46% 0.35 mm, probability: 55% 0.38 mm, probability: 54% 0.37 mm, probability: 52% 0.34 mm, probability: 51% 12:00 0.34 mm, probability: 52% 0.35 mm, probability: 48% 0.33 mm, probability: 41% 0.19 mm, probability: 36% 0.06 mm, probability: 24% 0.01 mm, probability: 18% 18:00

7-day forecast

Allington, United KingdomCloudy, 1 – 8 °C51.15000000,-1.70000000
W
Min: C
Max: C

2020-12-02

2020-12-02 (P1D) Cloudy, 1 – 8 °C
Allington, United KingdomRain, 2 – 7 °C51.15000000,-1.70000000
Th
Min: C
Max: C

2020-12-03

2020-12-03 (P1D) Rain, 2 – 7 °C
Allington, United KingdomRain, -1 – 5 °C51.15000000,-1.70000000
F
Min: -1° C
Max: C

2020-12-04

2020-12-04 (P1D) Rain, -1 – 5 °C
Allington, United KingdomRain, -0 – 5 °C51.15000000,-1.70000000
Sa
Min: C
Max: C

2020-12-05

2020-12-05 (P1D) Rain, -0 – 5 °C
Allington, United KingdomRain, -1 – 5 °C51.15000000,-1.70000000
Su
Min: -1° C
Max: C

2020-12-06

2020-12-06 (P1D) Rain, -1 – 5 °C
Allington, United KingdomRain, 0 – 9 °C51.15000000,-1.70000000
M
Min: C
Max: C

2020-12-07

2020-12-07 (P1D) Rain, 0 – 9 °C
Allington, United KingdomRain, 2 – 8 °C51.15000000,-1.70000000
Tu
Min: C
Max: C

2020-12-08

2020-12-08 (P1D) Rain, 2 – 8 °C
Menu