Barlby, United Kingdom

weather conditions and forecast

13°
Cloudy
Last updated: 01:49

48-hour forecast

0.21 mm, probability: 42% 0.16 mm, probability: 47% 06:00 0.45 mm, probability: 53% 0.83 mm, probability: 37% 0.24 mm, probability: 23% 0.79 mm, probability: 32% 0.56 mm, probability: 32% 0.67 mm, probability: 30% 12:00 0.23 mm, probability: 23% 0.13 mm, probability: 20% 0.17 mm, probability: 21% 0.26 mm, probability: 25% 0.55 mm, probability: 33% 1.5 mm, probability: 52% 18:00 1.09 mm, probability: 54% 1.23 mm, probability: 61% 1.21 mm, probability: 66% 1.01 mm, probability: 62% 0.91 mm, probability: 59% 0.89 mm, probability: 51% 00:00 0.61 mm, probability: 46% 0.26 mm, probability: 38% 0.09 mm, probability: 22% 06:00 0.09 mm, probability: 21% 0.44 mm, probability: 41% 0.79 mm, probability: 54% 0.71 mm, probability: 53% 0.45 mm, probability: 46% 0.28 mm, probability: 31% 12:00 0.24 mm, probability: 27% 0.22 mm, probability: 26% 0.21 mm, probability: 26% 0.22 mm, probability: 25% 0.24 mm, probability: 27% 0.22 mm, probability: 27% 18:00 0.12 mm, probability: 22% 00:00 0.02 mm, probability: 23% 0.03 mm, probability: 29% 0.03 mm, probability: 20% 13°

7-day forecast

Barlby, United KingdomRain, 5 – 14 °C53.79964000,-1.04061000
Th
Min: C
Max: 14° C

2020-09-24

2020-09-24 (P1D) Rain, 5 – 14 °C
Barlby, United KingdomRain, 6 – 13 °C53.79964000,-1.04061000
F
Min: C
Max: 13° C

2020-09-25

2020-09-25 (P1D) Rain, 6 – 13 °C
Barlby, United KingdomSunny, 3 – 12 °C53.79964000,-1.04061000
Sa
Min: C
Max: 12° C

2020-09-26

2020-09-26 (P1D) Sunny, 3 – 12 °C
Barlby, United KingdomSunny, 2 – 15 °C53.79964000,-1.04061000
Su
Min: C
Max: 15° C

2020-09-27

2020-09-27 (P1D) Sunny, 2 – 15 °C
Barlby, United KingdomSunny, 7 – 17 °C53.79964000,-1.04061000
M
Min: C
Max: 17° C

2020-09-28

2020-09-28 (P1D) Sunny, 7 – 17 °C
Barlby, United KingdomPartly cloudy, 9 – 19 °C53.79964000,-1.04061000
Tu
Min: C
Max: 19° C

2020-09-29

2020-09-29 (P1D) Partly cloudy, 9 – 19 °C
Barlby, United KingdomCloudy, 10 – 20 °C53.79964000,-1.04061000
W
Min: 10° C
Max: 20° C

2020-09-30

2020-09-30 (P1D) Cloudy, 10 – 20 °C
Menu