Bilsdale, United Kingdom

weather conditions and forecast

16°
Cloudy
Last updated: 14:44

48-hour forecast

00:00 06:00 12:00 0.19 mm, probability: 19% 18:00 0.16 mm, probability: 17% 00:00 0.1 mm, probability: 17% 0.12 mm, probability: 22% 06:00 0.06 mm, probability: 17% 0.12 mm, probability: 32% 0.23 mm, probability: 41% 12:00 0.16 mm, probability: 37% 0.06 mm, probability: 22% 18:00 17°

7-day forecast

Bilsdale, United KingdomPartly cloudy, 9 – 18 °C54.37356000,-1.11923000
Tu
Min: C
Max: 18° C

2020-07-14

2020-07-14 (P1D) Partly cloudy, 9 – 18 °C
Bilsdale, United KingdomRain, 9 – 16 °C54.37356000,-1.11923000
W
Min: C
Max: 16° C

2020-07-15

2020-07-15 (P1D) Rain, 9 – 16 °C
Bilsdale, United KingdomPartly cloudy, 11 – 20 °C54.37356000,-1.11923000
Th
Min: 11° C
Max: 20° C

2020-07-16

2020-07-16 (P1D) Partly cloudy, 11 – 20 °C
Bilsdale, United KingdomPartly cloudy, 12 – 22 °C54.37356000,-1.11923000
F
Min: 12° C
Max: 22° C

2020-07-17

2020-07-17 (P1D) Partly cloudy, 12 – 22 °C
Bilsdale, United KingdomRain, 11 – 20 °C54.37356000,-1.11923000
Sa
Min: 11° C
Max: 20° C

2020-07-18

2020-07-18 (P1D) Rain, 11 – 20 °C
Bilsdale, United KingdomSunny, 8 – 17 °C54.37356000,-1.11923000
Su
Min: C
Max: 17° C

2020-07-19

2020-07-19 (P1D) Sunny, 8 – 17 °C
Bilsdale, United KingdomSunny, 6 – 18 °C54.37356000,-1.11923000
M
Min: C
Max: 18° C

2020-07-20

2020-07-20 (P1D) Sunny, 6 – 18 °C
Menu