Stevenage, United Kingdom

weather conditions and forecast

0°
Cloudy
Last updated: 11:54

48-hour forecast

18:00 00:00 0.14 mm, probability: 17% 0.27 mm, probability: 27% 0.39 mm, probability: 35% 06:00 0.88 mm, probability: 44% 1.83 mm, probability: 54% 1.9 mm, probability: 67% 1.07 mm, probability: 67% 0.85 mm, probability: 71% 0.68 mm, probability: 70% 12:00 0.18 mm, probability: 30% 0.05 mm, probability: 17% 18:00 0.17 mm, probability: 20% 0.22 mm, probability: 18% 00:00 06:00 12:00 -1°

7-day forecast

Stevenage, United KingdomRain, 0 – 7 °C51.90224000,-0.20256000
Sa
Min: C
Max: C

2021-01-16

2021-01-16 (P1D) Rain, 0 – 7 °C
Stevenage, United KingdomPartly cloudy, 2 – 6 °C51.90224000,-0.20256000
Su
Min: C
Max: C

2021-01-17

2021-01-17 (P1D) Partly cloudy, 2 – 6 °C
Stevenage, United KingdomRain, 1 – 7 °C51.90224000,-0.20256000
M
Min: C
Max: C

2021-01-18

2021-01-18 (P1D) Rain, 1 – 7 °C
Stevenage, United KingdomRain, 6 – 11 °C51.90224000,-0.20256000
Tu
Min: C
Max: 11° C

2021-01-19

2021-01-19 (P1D) Rain, 6 – 11 °C
Stevenage, United KingdomRain, 7 – 11 °C51.90224000,-0.20256000
W
Min: C
Max: 11° C

2021-01-20

2021-01-20 (P1D) Rain, 7 – 11 °C
Stevenage, United KingdomRain, 4 – 7 °C51.90224000,-0.20256000
Th
Min: C
Max: C

2021-01-21

2021-01-21 (P1D) Rain, 4 – 7 °C
Stevenage, United KingdomRain, 1 – 5 °C51.90224000,-0.20256000
F
Min: C
Max: C

2021-01-22

2021-01-22 (P1D) Rain, 1 – 5 °C
Menu