Sandbach, United Kingdom

weather conditions and forecast

14°
Cloudy
Last updated: 06:47

48-hour forecast

0.32 mm, probability: 48% 0.18 mm, probability: 52% 0.12 mm, probability: 36% 12:00 0.05 mm, probability: 23% 0.05 mm, probability: 19% 18:00 00:00 06:00 12:00 18:00 00:00 06:00 13° 21°

7-day forecast

Sandbach, United KingdomPartly cloudy, 13 – 21 °C53.14515000,-2.36251000
Th
Min: 13° C
Max: 21° C

2020-07-16

2020-07-16 (P1D) Partly cloudy, 13 – 21 °C
Sandbach, United KingdomPartly cloudy, 13 – 23 °C53.14515000,-2.36251000
F
Min: 13° C
Max: 23° C

2020-07-17

2020-07-17 (P1D) Partly cloudy, 13 – 23 °C
Sandbach, United KingdomRain, 10 – 16 °C53.14515000,-2.36251000
Sa
Min: 10° C
Max: 16° C

2020-07-18

2020-07-18 (P1D) Rain, 10 – 16 °C
Sandbach, United KingdomPartly cloudy, 7 – 18 °C53.14515000,-2.36251000
Su
Min: C
Max: 18° C

2020-07-19

2020-07-19 (P1D) Partly cloudy, 7 – 18 °C
Sandbach, United KingdomSunny, 7 – 18 °C53.14515000,-2.36251000
M
Min: C
Max: 18° C

2020-07-20

2020-07-20 (P1D) Sunny, 7 – 18 °C
Sandbach, United KingdomSunny, 7 – 19 °C53.14515000,-2.36251000
Tu
Min: C
Max: 19° C

2020-07-21

2020-07-21 (P1D) Sunny, 7 – 19 °C
Sandbach, United KingdomSunny, 7 – 19 °C53.14515000,-2.36251000
W
Min: C
Max: 19° C

2020-07-22

2020-07-22 (P1D) Sunny, 7 – 19 °C
Menu