Salfords, United Kingdom

weather conditions and forecast

19°
Cloudy
Last updated: 14:03

48-hour forecast

0.03 mm, probability: 34% 0.08 mm, probability: 68% 0.03 mm, probability: 18% 0.03 mm, probability: 21% 0.11 mm, probability: 36% 0.17 mm, probability: 45% 0.21 mm, probability: 41% 00:00 0.28 mm, probability: 52% 0.3 mm, probability: 56% 0.38 mm, probability: 53% 0.41 mm, probability: 54% 0.5 mm, probability: 53% 0.34 mm, probability: 46% 06:00 0.49 mm, probability: 42% 0.39 mm, probability: 35% 0.34 mm, probability: 32% 0.36 mm, probability: 34% 0.42 mm, probability: 43% 0.45 mm, probability: 49% 12:00 0.36 mm, probability: 44% 0.24 mm, probability: 37% 0.16 mm, probability: 29% 0.11 mm, probability: 24% 0.1 mm, probability: 24% 0.11 mm, probability: 25% 18:00 0.14 mm, probability: 29% 0.22 mm, probability: 45% 0.28 mm, probability: 55% 0.21 mm, probability: 52% 0.14 mm, probability: 42% 0.11 mm, probability: 38% 00:00 0.11 mm, probability: 31% 0.12 mm, probability: 26% 0.12 mm, probability: 25% 0.15 mm, probability: 28% 0.18 mm, probability: 32% 0.21 mm, probability: 36% 06:00 0.22 mm, probability: 37% 0.23 mm, probability: 38% 0.24 mm, probability: 37% 0.23 mm, probability: 36% 0.2 mm, probability: 32% 0.18 mm, probability: 28% 12:00 0.14 mm, probability: 22% 0.11 mm, probability: 17% 18:00 14° 20°

7-day forecast

Salfords, United KingdomRain, 14 – 19 °C51.20434000,-0.16744000
W
Min: 14° C
Max: 19° C

2020-07-08

2020-07-08 (P1D) Rain, 14 – 19 °C
Salfords, United KingdomRain, 15 – 20 °C51.20434000,-0.16744000
Th
Min: 15° C
Max: 20° C

2020-07-09

2020-07-09 (P1D) Rain, 15 – 20 °C
Salfords, United KingdomSunny, 13 – 21 °C51.20434000,-0.16744000
F
Min: 13° C
Max: 21° C

2020-07-10

2020-07-10 (P1D) Sunny, 13 – 21 °C
Salfords, United KingdomSunny, 9 – 22 °C51.20434000,-0.16744000
Sa
Min: C
Max: 22° C

2020-07-11

2020-07-11 (P1D) Sunny, 9 – 22 °C
Salfords, United KingdomSunny, 10 – 25 °C51.20434000,-0.16744000
Su
Min: 10° C
Max: 25° C

2020-07-12

2020-07-12 (P1D) Sunny, 10 – 25 °C
Salfords, United KingdomPartly cloudy, 11 – 26 °C51.20434000,-0.16744000
M
Min: 11° C
Max: 26° C

2020-07-13

2020-07-13 (P1D) Partly cloudy, 11 – 26 °C
Salfords, United KingdomCloudy, 14 – 25 °C51.20434000,-0.16744000
Tu
Min: 14° C
Max: 25° C

2020-07-14

2020-07-14 (P1D) Cloudy, 14 – 25 °C
Menu