Saint Leonards-on-Sea, United Kingdom

weather conditions and forecast

21°
Sunny
Last updated: 10:18

48-hour forecast

18:00 0.19 mm, probability: 32% 00:00 0.32 mm, probability: 41% 0.5 mm, probability: 51% 0.62 mm, probability: 57% 0.61 mm, probability: 60% 0.51 mm, probability: 58% 0.42 mm, probability: 54% 06:00 0.33 mm, probability: 46% 0.25 mm, probability: 36% 0.2 mm, probability: 26% 0.15 mm, probability: 17% 12:00 18:00 00:00 06:00 12:00 13° 21°

7-day forecast

Saint Leonards-on-Sea, United KingdomRain, 14 – 21 °C50.85565000,0.54520000
Tu
Min: 14° C
Max: 21° C

2020-07-14

2020-07-14 (P1D) Rain, 14 – 21 °C
Saint Leonards-on-Sea, United KingdomCloudy, 13 – 20 °C50.85565000,0.54520000
W
Min: 13° C
Max: 20° C

2020-07-15

2020-07-15 (P1D) Cloudy, 13 – 20 °C
Saint Leonards-on-Sea, United KingdomCloudy, 15 – 22 °C50.85565000,0.54520000
Th
Min: 15° C
Max: 22° C

2020-07-16

2020-07-16 (P1D) Cloudy, 15 – 22 °C
Saint Leonards-on-Sea, United KingdomPartly cloudy, 15 – 23 °C50.85565000,0.54520000
F
Min: 15° C
Max: 23° C

2020-07-17

2020-07-17 (P1D) Partly cloudy, 15 – 23 °C
Saint Leonards-on-Sea, United KingdomSunny, 16 – 23 °C50.85565000,0.54520000
Sa
Min: 16° C
Max: 23° C

2020-07-18

2020-07-18 (P1D) Sunny, 16 – 23 °C
Saint Leonards-on-Sea, United KingdomSunny, 14 – 23 °C50.85565000,0.54520000
Su
Min: 14° C
Max: 23° C

2020-07-19

2020-07-19 (P1D) Sunny, 14 – 23 °C
Saint Leonards-on-Sea, United KingdomSunny, 14 – 21 °C50.85565000,0.54520000
M
Min: 14° C
Max: 21° C

2020-07-20

2020-07-20 (P1D) Sunny, 14 – 21 °C
Menu