Penicuik, United Kingdom

weather conditions and forecast

10°
Cloudy
Last updated: 01:01

48-hour forecast

06:00 0.13 mm, probability: 17% 12:00 0.12 mm, probability: 18% 0.11 mm, probability: 19% 0.12 mm, probability: 19% 0.14 mm, probability: 20% 0.17 mm, probability: 22% 0.2 mm, probability: 22% 18:00 0.2 mm, probability: 20% 0.19 mm, probability: 18% 0.18 mm, probability: 16% 00:00 06:00 12:00 0.23 mm, probability: 18% 0.24 mm, probability: 21% 0.3 mm, probability: 29% 0.37 mm, probability: 33% 18:00 0.41 mm, probability: 38% 0.41 mm, probability: 44% 0.37 mm, probability: 45% 0.26 mm, probability: 41% 0.15 mm, probability: 35% 0.1 mm, probability: 35% 00:00 0.11 mm, probability: 38% 0.14 mm, probability: 38% 0.15 mm, probability: 37% 0.14 mm, probability: 31% 0.12 mm, probability: 27% 16°

7-day forecast

Penicuik, United KingdomRain, 9 – 16 °C55.83166000,-3.22423000
W
Min: C
Max: 16° C

2020-07-08

2020-07-08 (P1D) Rain, 9 – 16 °C
Penicuik, United KingdomRain, 10 – 14 °C55.83166000,-3.22423000
Th
Min: 10° C
Max: 14° C

2020-07-09

2020-07-09 (P1D) Rain, 10 – 14 °C
Penicuik, United KingdomRain, 9 – 14 °C55.83166000,-3.22423000
F
Min: C
Max: 14° C

2020-07-10

2020-07-10 (P1D) Rain, 9 – 14 °C
Penicuik, United KingdomSunny, 8 – 17 °C55.83166000,-3.22423000
Sa
Min: C
Max: 17° C

2020-07-11

2020-07-11 (P1D) Sunny, 8 – 17 °C
Penicuik, United KingdomCloudy, 9 – 19 °C55.83166000,-3.22423000
Su
Min: C
Max: 19° C

2020-07-12

2020-07-12 (P1D) Cloudy, 9 – 19 °C
Penicuik, United KingdomRain, 12 – 16 °C55.83166000,-3.22423000
M
Min: 12° C
Max: 16° C

2020-07-13

2020-07-13 (P1D) Rain, 12 – 16 °C
Penicuik, United KingdomRain, 10 – 15 °C55.83166000,-3.22423000
Tu
Min: 10° C
Max: 15° C

2020-07-14

2020-07-14 (P1D) Rain, 10 – 15 °C
Menu