Omagh, United Kingdom

weather conditions and forecast

4°
Partly cloudy
Last updated: 06:53

48-hour forecast

0.05 mm, probability: 25% 0.02 mm, probability: 24% 0.05 mm, probability: 22% 18:00 00:00 06:00 0.06 mm, probability: 22% 0.22 mm, probability: 37% 0.79 mm, probability: 59% 1.84 mm, probability: 74% 12:00 1.77 mm, probability: 75% 1.13 mm, probability: 69% 0.66 mm, probability: 63% 0.4 mm, probability: 54% 0.25 mm, probability: 48% 0.24 mm, probability: 47% 18:00 0.24 mm, probability: 43% 0.32 mm, probability: 37% 0.35 mm, probability: 37% 0.34 mm, probability: 38% 0.27 mm, probability: 38% 0.34 mm, probability: 42% 00:00 0.36 mm, probability: 44% 0.38 mm, probability: 44% 0.39 mm, probability: 45% 0.29 mm, probability: 42% 0.16 mm, probability: 34% 0.11 mm, probability: 27% 06:00 0.11 mm, probability: 27% 0.15 mm, probability: 37% 0.18 mm, probability: 38% 0.14 mm, probability: 34% 0.1 mm, probability: 28% 0.07 mm, probability: 25% 12:00

7-day forecast

Omagh, United KingdomRain, -1 – 7 °C54.60000000,-7.30000000
F
Min: -1° C
Max: C

2020-12-04

2020-12-04 (P1D) Rain, -1 – 7 °C
Omagh, United KingdomRain, 3 – 7 °C54.60000000,-7.30000000
Sa
Min: C
Max: C

2020-12-05

2020-12-05 (P1D) Rain, 3 – 7 °C
Omagh, United KingdomPartly cloudy, -1 – 5 °C54.60000000,-7.30000000
Su
Min: -1° C
Max: C

2020-12-06

2020-12-06 (P1D) Partly cloudy, -1 – 5 °C
Omagh, United KingdomRain, -2 – 5 °C54.60000000,-7.30000000
M
Min: -2° C
Max: C

2020-12-07

2020-12-07 (P1D) Rain, -2 – 5 °C
Omagh, United KingdomSunny, 1 – 5 °C54.60000000,-7.30000000
Tu
Min: C
Max: C

2020-12-08

2020-12-08 (P1D) Sunny, 1 – 5 °C
Omagh, United KingdomRain, 1 – 7 °C54.60000000,-7.30000000
W
Min: C
Max: C

2020-12-09

2020-12-09 (P1D) Rain, 1 – 7 °C
Omagh, United KingdomRain, 5 – 10 °C54.60000000,-7.30000000
Th
Min: C
Max: 10° C

2020-12-10

2020-12-10 (P1D) Rain, 5 – 10 °C
Menu