Oldbury, United Kingdom

weather conditions and forecast

8°
Rain
Last updated: 18:10

48-hour forecast

0.15 mm, probability: 90% 0.31 mm, probability: 99% 0.27 mm, probability: 33% 00:00 0.36 mm, probability: 37% 0.53 mm, probability: 35% 0.49 mm, probability: 28% 0.3 mm, probability: 24% 0.12 mm, probability: 19% 0.18 mm, probability: 27% 06:00 0.09 mm, probability: 20% 0.2 mm, probability: 26% 0.31 mm, probability: 33% 0.36 mm, probability: 34% 0.39 mm, probability: 34% 0.47 mm, probability: 36% 12:00 0.69 mm, probability: 42% 1 mm, probability: 48% 1.12 mm, probability: 55% 0.88 mm, probability: 55% 0.5 mm, probability: 50% 0.26 mm, probability: 42% 18:00 0.14 mm, probability: 36% 0.08 mm, probability: 33% 0.07 mm, probability: 34% 0.09 mm, probability: 33% 0.13 mm, probability: 33% 0.17 mm, probability: 36% 00:00 0.18 mm, probability: 37% 0.18 mm, probability: 35% 0.19 mm, probability: 34% 0.23 mm, probability: 34% 0.3 mm, probability: 40% 0.37 mm, probability: 44% 06:00 0.44 mm, probability: 49% 0.55 mm, probability: 61% 0.68 mm, probability: 70% 0.79 mm, probability: 69% 0.98 mm, probability: 66% 1.18 mm, probability: 65% 12:00 1.2 mm, probability: 66% 1.12 mm, probability: 66% 1.12 mm, probability: 69% 1.32 mm, probability: 68% 1.63 mm, probability: 67% 1.91 mm, probability: 66% 18:00 2.06 mm, probability: 67% 2.14 mm, probability: 73% 2.18 mm, probability: 74% 2.2 mm, probability: 70% 12°

7-day forecast

Oldbury, United KingdomRain, 8 – 12 °C52.50000000,-2.01667000
F
Min: C
Max: 12° C

2020-10-02

2020-10-02 (P1D) Rain, 8 – 12 °C
Oldbury, United KingdomRain, 9 – 13 °C52.50000000,-2.01667000
Sa
Min: C
Max: 13° C

2020-10-03

2020-10-03 (P1D) Rain, 9 – 13 °C
Oldbury, United KingdomRain, 7 – 12 °C52.50000000,-2.01667000
Su
Min: C
Max: 12° C

2020-10-04

2020-10-04 (P1D) Rain, 7 – 12 °C
Oldbury, United KingdomRain, 9 – 13 °C52.50000000,-2.01667000
M
Min: C
Max: 13° C

2020-10-05

2020-10-05 (P1D) Rain, 9 – 13 °C
Oldbury, United KingdomRain, 6 – 13 °C52.50000000,-2.01667000
Tu
Min: C
Max: 13° C

2020-10-06

2020-10-06 (P1D) Rain, 6 – 13 °C
Oldbury, United KingdomRain, 6 – 13 °C52.50000000,-2.01667000
W
Min: C
Max: 13° C

2020-10-07

2020-10-07 (P1D) Rain, 6 – 13 °C
Oldbury, United KingdomRain, 4 – 11 °C52.50000000,-2.01667000
Th
Min: C
Max: 11° C

2020-10-08

2020-10-08 (P1D) Rain, 4 – 11 °C
Menu