Nelson, United Kingdom

weather conditions and forecast

3°
Partly cloudy
Last updated: 09:47

48-hour forecast

18:00 00:00 06:00 0.06 mm, probability: 20% 0.12 mm, probability: 43% 0.27 mm, probability: 60% 12:00 0.37 mm, probability: 61% 0.43 mm, probability: 62% 0.51 mm, probability: 64% 0.44 mm, probability: 64% 0.47 mm, probability: 64% 0.39 mm, probability: 50% 18:00 0.32 mm, probability: 46% 0.26 mm, probability: 25% 00:00 06:00 0.05 mm, probability: 16% 0.23 mm, probability: 39% 0.22 mm, probability: 45% 0.21 mm, probability: 42% 0.13 mm, probability: 30% 0.09 mm, probability: 24% 12:00 0.05 mm, probability: 18%

7-day forecast

Nelson, United KingdomRain, -1 – 4 °C53.83333000,-2.20000000
Tu
Min: -1° C
Max: C

2021-01-26

2021-01-26 (P1D) Rain, -1 – 4 °C
Nelson, United KingdomRain, 4 – 8 °C53.83333000,-2.20000000
W
Min: C
Max: C

2021-01-27

2021-01-27 (P1D) Rain, 4 – 8 °C
Nelson, United KingdomRain, 6 – 10 °C53.83333000,-2.20000000
Th
Min: C
Max: 10° C

2021-01-28

2021-01-28 (P1D) Rain, 6 – 10 °C
Nelson, United KingdomRain, 6 – 8 °C53.83333000,-2.20000000
F
Max: C

2021-01-29

2021-01-29 (P1D) Rain, 6 – 8 °C
Nelson, United KingdomRain, 1 – 7 °C53.83333000,-2.20000000
Sa
Min: C
Max: C

2021-01-30

2021-01-30 (P1D) Rain, 1 – 7 °C
Nelson, United KingdomRain, 1 – 7 °C53.83333000,-2.20000000
Su
Min: C
Max: C

2021-01-31

2021-01-31 (P1D) Rain, 1 – 7 °C
Nelson, United KingdomRain, 2 – 7 °C53.83333000,-2.20000000
M
Min: C
Max: C

2021-02-01

2021-02-01 (P1D) Rain, 2 – 7 °C
Menu