Morecambe, United Kingdom

weather conditions and forecast

9°
Cloudy
Last updated: 04:53

48-hour forecast

0.51 mm, probability: 47% 0.56 mm, probability: 54% 0.85 mm, probability: 56% 1.18 mm, probability: 57% 1.08 mm, probability: 55% 12:00 0.78 mm, probability: 45% 0.5 mm, probability: 34% 0.39 mm, probability: 31% 0.35 mm, probability: 33% 0.33 mm, probability: 35% 0.28 mm, probability: 34% 18:00 0.19 mm, probability: 31% 0.09 mm, probability: 25% 0.05 mm, probability: 21% 0.03 mm, probability: 21% 0.02 mm, probability: 20% 0.03 mm, probability: 19% 00:00 0.03 mm, probability: 17% 06:00 12:00 0.08 mm, probability: 16% 0.13 mm, probability: 20% 18:00 00:00 06:00 14°

7-day forecast

Morecambe, United KingdomRain, 7 – 14 °C54.06835000,-2.86108000
F
Min: C
Max: 14° C

2020-09-25

2020-09-25 (P1D) Rain, 7 – 14 °C
Morecambe, United KingdomSunny, 6 – 14 °C54.06835000,-2.86108000
Sa
Min: C
Max: 14° C

2020-09-26

2020-09-26 (P1D) Sunny, 6 – 14 °C
Morecambe, United KingdomSunny, 4 – 12 °C54.06835000,-2.86108000
Su
Min: C
Max: 12° C

2020-09-27

2020-09-27 (P1D) Sunny, 4 – 12 °C
Morecambe, United KingdomRain, 3 – 13 °C54.06835000,-2.86108000
M
Min: C
Max: 13° C

2020-09-28

2020-09-28 (P1D) Rain, 3 – 13 °C
Morecambe, United KingdomRain, 9 – 14 °C54.06835000,-2.86108000
Tu
Min: C
Max: 14° C

2020-09-29

2020-09-29 (P1D) Rain, 9 – 14 °C
Morecambe, United KingdomRain, 8 – 15 °C54.06835000,-2.86108000
W
Min: C
Max: 15° C

2020-09-30

2020-09-30 (P1D) Rain, 8 – 15 °C
Morecambe, United KingdomRain, 9 – 16 °C54.06835000,-2.86108000
Th
Min: C
Max: 16° C

2020-10-01

2020-10-01 (P1D) Rain, 9 – 16 °C
Menu