Millom, United Kingdom

weather conditions and forecast

7°
Clear
Last updated: 00:24

48-hour forecast

0.01 mm, probability: 21% 06:00 0.07 mm, probability: 28% 0.26 mm, probability: 40% 0.54 mm, probability: 47% 0.82 mm, probability: 53% 1.12 mm, probability: 58% 1.35 mm, probability: 61% 12:00 1.49 mm, probability: 60% 1.64 mm, probability: 57% 1.69 mm, probability: 51% 1.4 mm, probability: 48% 0.96 mm, probability: 45% 0.63 mm, probability: 41% 18:00 0.4 mm, probability: 35% 0.23 mm, probability: 28% 0.12 mm, probability: 23% 0.06 mm, probability: 21% 0.02 mm, probability: 18% 00:00 06:00 12:00 18:00 00:00 14°

7-day forecast

Millom, United KingdomPartly cloudy, 7 – 15 °C54.21072000,-3.27200000
F
Min: C
Max: 15° C

2020-09-25

2020-09-25 (P1D) Partly cloudy, 7 – 15 °C
Millom, United KingdomSunny, 6 – 14 °C54.21072000,-3.27200000
Sa
Min: C
Max: 14° C

2020-09-26

2020-09-26 (P1D) Sunny, 6 – 14 °C
Millom, United KingdomSunny, 4 – 13 °C54.21072000,-3.27200000
Su
Min: C
Max: 13° C

2020-09-27

2020-09-27 (P1D) Sunny, 4 – 13 °C
Millom, United KingdomRain, 5 – 14 °C54.21072000,-3.27200000
M
Min: C
Max: 14° C

2020-09-28

2020-09-28 (P1D) Rain, 5 – 14 °C
Millom, United KingdomRain, 10 – 15 °C54.21072000,-3.27200000
Tu
Min: 10° C
Max: 15° C

2020-09-29

2020-09-29 (P1D) Rain, 10 – 15 °C
Millom, United KingdomRain, 9 – 15 °C54.21072000,-3.27200000
W
Min: C
Max: 15° C

2020-09-30

2020-09-30 (P1D) Rain, 9 – 15 °C
Millom, United KingdomRain, 10 – 16 °C54.21072000,-3.27200000
Th
Min: 10° C
Max: 16° C

2020-10-01

2020-10-01 (P1D) Rain, 10 – 16 °C
Menu