Longnor, United Kingdom

weather conditions and forecast

14°
Cloudy
Last updated: 12:17

48-hour forecast

18:00 00:00 06:00 0.08 mm, probability: 23% 0.26 mm, probability: 35% 0.25 mm, probability: 36% 0.13 mm, probability: 32% 0.13 mm, probability: 32% 0.18 mm, probability: 34% 12:00 0.28 mm, probability: 44% 0.72 mm, probability: 66% 0.74 mm, probability: 71% 1.12 mm, probability: 70% 0.76 mm, probability: 64% 0.32 mm, probability: 54% 18:00 0.17 mm, probability: 38% 0.03 mm, probability: 21% 00:00 06:00 12:00 13°

7-day forecast

Longnor, United KingdomRain, 7 – 14 °C52.60000000,-2.75000000
W
Min: C
Max: 14° C

2020-09-30

2020-09-30 (P1D) Rain, 7 – 14 °C
Longnor, United KingdomRain, 5 – 13 °C52.60000000,-2.75000000
Th
Min: C
Max: 13° C

2020-10-01

2020-10-01 (P1D) Rain, 5 – 13 °C
Longnor, United KingdomRain, 6 – 11 °C52.60000000,-2.75000000
F
Min: C
Max: 11° C

2020-10-02

2020-10-02 (P1D) Rain, 6 – 11 °C
Longnor, United KingdomRain, 9 – 13 °C52.60000000,-2.75000000
Sa
Min: C
Max: 13° C

2020-10-03

2020-10-03 (P1D) Rain, 9 – 13 °C
Longnor, United KingdomRain, 7 – 12 °C52.60000000,-2.75000000
Su
Min: C
Max: 12° C

2020-10-04

2020-10-04 (P1D) Rain, 7 – 12 °C
Longnor, United KingdomRain, 7 – 13 °C52.60000000,-2.75000000
M
Min: C
Max: 13° C

2020-10-05

2020-10-05 (P1D) Rain, 7 – 13 °C
Longnor, United KingdomRain, 8 – 14 °C52.60000000,-2.75000000
Tu
Min: C
Max: 14° C

2020-10-06

2020-10-06 (P1D) Rain, 8 – 14 °C
Menu