Llysfaen, United Kingdom

weather conditions and forecast

4°
Clear
Last updated: 17:09

48-hour forecast

00:00 06:00 0.01 mm, probability: 17% 12:00 0.04 mm, probability: 21% 0.13 mm, probability: 32% 0.22 mm, probability: 40% 0.23 mm, probability: 34% 0.19 mm, probability: 26% 0.14 mm, probability: 20% 18:00 00:00 06:00 12:00 18:00 0.09 mm, probability: 20% 0.18 mm, probability: 26% 0.31 mm, probability: 31% 0.46 mm, probability: 37% 0.65 mm, probability: 44%

7-day forecast

Llysfaen, United KingdomRain, 3 – 9 °C53.28333000,-3.66667000
Th
Min: C
Max: C

2020-11-26

2020-11-26 (P1D) Rain, 3 – 9 °C
Llysfaen, United KingdomRain, 2 – 7 °C53.28333000,-3.66667000
F
Min: C
Max: C

2020-11-27

2020-11-27 (P1D) Rain, 2 – 7 °C
Llysfaen, United KingdomRain, 2 – 8 °C53.28333000,-3.66667000
Sa
Min: C
Max: C

2020-11-28

2020-11-28 (P1D) Rain, 2 – 8 °C
Llysfaen, United KingdomRain, 6 – 11 °C53.28333000,-3.66667000
Su
Min: C
Max: 11° C

2020-11-29

2020-11-29 (P1D) Rain, 6 – 11 °C
Llysfaen, United KingdomRain, 6 – 10 °C53.28333000,-3.66667000
M
Min: C
Max: 10° C

2020-11-30

2020-11-30 (P1D) Rain, 6 – 10 °C
Llysfaen, United KingdomCloudy, 7 – 11 °C53.28333000,-3.66667000
Tu
Min: C
Max: 11° C

2020-12-01

2020-12-01 (P1D) Cloudy, 7 – 11 °C
Llysfaen, United KingdomCloudy, 7 – 11 °C53.28333000,-3.66667000
W
Min: C
Max: 11° C

2020-12-02

2020-12-02 (P1D) Cloudy, 7 – 11 °C
Menu