Llangybi, United Kingdom

weather conditions and forecast

5°
Cloudy
Last updated: 20:21

48-hour forecast

06:00 12:00 0.03 mm, probability: 16% 0.05 mm, probability: 18% 0.06 mm, probability: 20% 0.04 mm, probability: 17% 18:00 0.07 mm, probability: 22% 0.11 mm, probability: 27% 0.12 mm, probability: 26% 0.13 mm, probability: 23% 0.12 mm, probability: 21% 00:00 0.1 mm, probability: 19% 0.09 mm, probability: 20% 0.12 mm, probability: 24% 0.13 mm, probability: 29% 0.12 mm, probability: 34% 0.15 mm, probability: 42% 06:00 0.26 mm, probability: 56% 0.49 mm, probability: 69% 0.76 mm, probability: 76% 1.18 mm, probability: 79% 1.8 mm, probability: 80% 2.07 mm, probability: 80% 12:00 1.43 mm, probability: 76% 0.64 mm, probability: 58% 0.28 mm, probability: 42% 0.16 mm, probability: 37% 0.11 mm, probability: 26% 0.08 mm, probability: 22% 18:00 0.25 mm, probability: 28% 0.46 mm, probability: 42% 00:00 0.48 mm, probability: 44%

7-day forecast

Llangybi, United KingdomRain, 4 – 9 °C52.15000000,-4.05000000
Su
Min: C
Max: C

2020-01-26

2020-01-26 (P1D) Rain, 4 – 9 °C
Llangybi, United KingdomRain, 3 – 7 °C52.15000000,-4.05000000
M
Min: C
Max: C

2020-01-27

2020-01-27 (P1D) Rain, 3 – 7 °C
Llangybi, United KingdomRain, 2 – 6 °C52.15000000,-4.05000000
Tu
Min: C
Max: C

2020-01-28

2020-01-28 (P1D) Rain, 2 – 6 °C
Llangybi, United KingdomRain, 3 – 8 °C52.15000000,-4.05000000
W
Min: C
Max: C

2020-01-29

2020-01-29 (P1D) Rain, 3 – 8 °C
Llangybi, United KingdomRain, 5 – 11 °C52.15000000,-4.05000000
Th
Min: C
Max: 11° C

2020-01-30

2020-01-30 (P1D) Rain, 5 – 11 °C
Llangybi, United KingdomRain, 8 – 10 °C52.15000000,-4.05000000
F
Max: 10° C

2020-01-31

2020-01-31 (P1D) Rain, 8 – 10 °C
Llangybi, United KingdomRain, 7 – 14 °C52.15000000,-4.05000000
Sa
Min: C
Max: 14° C

2020-02-01

2020-02-01 (P1D) Rain, 7 – 14 °C
Menu