Llandudno, United Kingdom

weather conditions and forecast

7°
Cloudy
Last updated: 11:52

48-hour forecast

18:00 00:00 0.07 mm, probability: 16% 0.11 mm, probability: 24% 06:00 0.22 mm, probability: 37% 0.42 mm, probability: 44% 0.54 mm, probability: 46% 0.39 mm, probability: 40% 0.18 mm, probability: 29% 0.09 mm, probability: 17% 12:00 0.06 mm, probability: 17% 0.05 mm, probability: 18% 0.06 mm, probability: 18% 18:00 0.12 mm, probability: 16% 0.11 mm, probability: 17% 0.1 mm, probability: 16% 00:00 0.08 mm, probability: 16% 0.07 mm, probability: 16% 0.08 mm, probability: 16% 0.14 mm, probability: 25% 0.29 mm, probability: 37% 0.4 mm, probability: 41% 06:00 0.32 mm, probability: 35% 0.18 mm, probability: 24% 0.11 mm, probability: 19% 0.08 mm, probability: 16% 12:00 0.42 mm, probability: 29% 1.33 mm, probability: 45% 2.08 mm, probability: 52% 1.69 mm, probability: 53% 0.93 mm, probability: 48%

7-day forecast

Llandudno, United KingdomRain, 5 – 9 °C53.32498000,-3.83148000
W
Min: C
Max: C

2020-12-02

2020-12-02 (P1D) Rain, 5 – 9 °C
Llandudno, United KingdomRain, 2 – 6 °C53.32498000,-3.83148000
Th
Min: C
Max: C

2020-12-03

2020-12-03 (P1D) Rain, 2 – 6 °C
Llandudno, United KingdomRain, 2 – 6 °C53.32498000,-3.83148000
F
Min: C
Max: C

2020-12-04

2020-12-04 (P1D) Rain, 2 – 6 °C
Llandudno, United KingdomRain, 5 – 7 °C53.32498000,-3.83148000
Sa
Min: C
Max: C

2020-12-05

2020-12-05 (P1D) Rain, 5 – 7 °C
Llandudno, United KingdomRain, 4 – 8 °C53.32498000,-3.83148000
Su
Min: C
Max: C

2020-12-06

2020-12-06 (P1D) Rain, 4 – 8 °C
Llandudno, United KingdomRain, 4 – 8 °C53.32498000,-3.83148000
M
Min: C
Max: C

2020-12-07

2020-12-07 (P1D) Rain, 4 – 8 °C
Llandudno, United KingdomRain, 4 – 9 °C53.32498000,-3.83148000
Tu
Min: C
Max: C

2020-12-08

2020-12-08 (P1D) Rain, 4 – 9 °C
Menu