Littleborough, United Kingdom

weather conditions and forecast

5°
Cloudy
Last updated: 08:44

48-hour forecast

0.13 mm, probability: 28% 0.7 mm, probability: 97% 0.35 mm, probability: 98% 0.16 mm, probability: 33% 0.24 mm, probability: 38% 0.27 mm, probability: 39% 18:00 0.18 mm, probability: 28% 0.08 mm, probability: 17% 0.05 mm, probability: 17% 0.05 mm, probability: 17% 00:00 0.05 mm, probability: 18% 0.06 mm, probability: 16% 06:00 0.03 mm, probability: 16% 12:00 0.04 mm, probability: 16% 18:00 00:00 0.02 mm, probability: 19% 06:00 0.06 mm, probability: 31% 0.16 mm, probability: 32% 0.26 mm, probability: 35% 0.27 mm, probability: 33% 0.24 mm, probability: 33% 0.21 mm, probability: 30% 12:00 0.18 mm, probability: 26% 11°

7-day forecast

Littleborough, United KingdomWind, 4 – 11 °C53.64413000,-2.09581000
Th
Min: C
Max: 11° C

2020-01-30

2020-01-30 (P1D) Wind, 4 – 11 °C
Littleborough, United KingdomRain, 5 – 13 °C53.64413000,-2.09581000
F
Min: C
Max: 13° C

2020-01-31

2020-01-31 (P1D) Rain, 5 – 13 °C
Littleborough, United KingdomRain, 4 – 10 °C53.64413000,-2.09581000
Sa
Min: C
Max: 10° C

2020-02-01

2020-02-01 (P1D) Rain, 4 – 10 °C
Littleborough, United KingdomRain, 4 – 12 °C53.64413000,-2.09581000
Su
Min: C
Max: 12° C

2020-02-02

2020-02-02 (P1D) Rain, 4 – 12 °C
Littleborough, United KingdomRain, 5 – 11 °C53.64413000,-2.09581000
M
Min: C
Max: 11° C

2020-02-03

2020-02-03 (P1D) Rain, 5 – 11 °C
Littleborough, United KingdomRain, 4 – 6 °C53.64413000,-2.09581000
Tu
Max: C

2020-02-04

2020-02-04 (P1D) Rain, 4 – 6 °C
Littleborough, United KingdomRain, 5 – 10 °C53.64413000,-2.09581000
W
Min: C
Max: 10° C

2020-02-05

2020-02-05 (P1D) Rain, 5 – 10 °C
Menu