Knighton, United Kingdom

weather conditions and forecast

5°
Cloudy
Last updated: 11:30

48-hour forecast

0.05 mm, probability: 21% 0.22 mm, probability: 68% 0.04 mm, probability: 16% 18:00 00:00 06:00 0.03 mm, probability: 21% 0.06 mm, probability: 29% 0.15 mm, probability: 45% 0.32 mm, probability: 59% 0.43 mm, probability: 62% 12:00 0.29 mm, probability: 45% 0.13 mm, probability: 26% 0.07 mm, probability: 22% 0.05 mm, probability: 21% 0.04 mm, probability: 18% 18:00 00:00 0.05 mm, probability: 19% 0.08 mm, probability: 35% 0.06 mm, probability: 35% 0.04 mm, probability: 29% 0.05 mm, probability: 33% 06:00 0.17 mm, probability: 44% 0.45 mm, probability: 57% 0.66 mm, probability: 57% 0.46 mm, probability: 49% 0.18 mm, probability: 41% 0.07 mm, probability: 32% 12:00 0.06 mm, probability: 31% 0.07 mm, probability: 37% 0.09 mm, probability: 41% 0.07 mm, probability: 41%

7-day forecast

Knighton, United KingdomRain, 3 – 8 °C52.35000000,-3.05000000
Su
Min: C
Max: C

2020-01-26

2020-01-26 (P1D) Rain, 3 – 8 °C
Knighton, United KingdomRain, 3 – 6 °C52.35000000,-3.05000000
M
Min: C
Max: C

2020-01-27

2020-01-27 (P1D) Rain, 3 – 6 °C
Knighton, United KingdomRain, 1 – 5 °C52.35000000,-3.05000000
Tu
Min: C
Max: C

2020-01-28

2020-01-28 (P1D) Rain, 1 – 5 °C
Knighton, United KingdomRain, 2 – 6 °C52.35000000,-3.05000000
W
Min: C
Max: C

2020-01-29

2020-01-29 (P1D) Rain, 2 – 6 °C
Knighton, United KingdomFog, 4 – 9 °C52.35000000,-3.05000000
Th
Min: C
Max: C

2020-01-30

2020-01-30 (P1D) Fog, 4 – 9 °C
Knighton, United KingdomRain, 6 – 10 °C52.35000000,-3.05000000
F
Min: C
Max: 10° C

2020-01-31

2020-01-31 (P1D) Rain, 6 – 10 °C
Knighton, United KingdomRain, 8 – 11 °C52.35000000,-3.05000000
Sa
Min: C
Max: 11° C

2020-02-01

2020-02-01 (P1D) Rain, 8 – 11 °C
Menu