Knaresborough, United Kingdom

weather conditions and forecast

17°
Rain
Last updated: 19:55

48-hour forecast

0.22 mm, probability: 100% 00:00 0.22 mm, probability: 84% 06:00 12:00 0.09 mm, probability: 16% 18:00 00:00 06:00 12:00 18:00 11° 18°

7-day forecast

Knaresborough, United KingdomSunny, 10 – 18 °C54.00910000,-1.46851000
M
Min: 10° C
Max: 18° C

2020-07-06

2020-07-06 (P1D) Sunny, 10 – 18 °C
Knaresborough, United KingdomRain, 8 – 17 °C54.00910000,-1.46851000
Tu
Min: C
Max: 17° C

2020-07-07

2020-07-07 (P1D) Rain, 8 – 17 °C
Knaresborough, United KingdomRain, 11 – 17 °C54.00910000,-1.46851000
W
Min: 11° C
Max: 17° C

2020-07-08

2020-07-08 (P1D) Rain, 11 – 17 °C
Knaresborough, United KingdomRain, 11 – 19 °C54.00910000,-1.46851000
Th
Min: 11° C
Max: 19° C

2020-07-09

2020-07-09 (P1D) Rain, 11 – 19 °C
Knaresborough, United KingdomRain, 10 – 17 °C54.00910000,-1.46851000
F
Min: 10° C
Max: 17° C

2020-07-10

2020-07-10 (P1D) Rain, 10 – 17 °C
Knaresborough, United KingdomSunny, 8 – 18 °C54.00910000,-1.46851000
Sa
Min: C
Max: 18° C

2020-07-11

2020-07-11 (P1D) Sunny, 8 – 18 °C
Knaresborough, United KingdomSunny, 9 – 22 °C54.00910000,-1.46851000
Su
Min: C
Max: 22° C

2020-07-12

2020-07-12 (P1D) Sunny, 9 – 22 °C
Menu