Hotham, United Kingdom

weather conditions and forecast

9°
Cloudy
Last updated: 15:16

48-hour forecast

00:00 06:00 12:00 18:00 00:00 0.11 mm, probability: 35% 0.19 mm, probability: 44% 06:00 0.12 mm, probability: 35% 0.04 mm, probability: 21% 0.03 mm, probability: 18% 12:00 18:00 15°

7-day forecast

Hotham, United KingdomCloudy, 5 – 12 °C53.79583000,-0.64253000
Th
Min: C
Max: 12° C

2020-01-30

2020-01-30 (P1D) Cloudy, 5 – 12 °C
Hotham, United KingdomRain, 7 – 15 °C53.79583000,-0.64253000
F
Min: C
Max: 15° C

2020-01-31

2020-01-31 (P1D) Rain, 7 – 15 °C
Hotham, United KingdomWind, 6 – 11 °C53.79583000,-0.64253000
Sa
Min: C
Max: 11° C

2020-02-01

2020-02-01 (P1D) Wind, 6 – 11 °C
Hotham, United KingdomRain, 4 – 11 °C53.79583000,-0.64253000
Su
Min: C
Max: 11° C

2020-02-02

2020-02-02 (P1D) Rain, 4 – 11 °C
Hotham, United KingdomRain, 6 – 11 °C53.79583000,-0.64253000
M
Min: C
Max: 11° C

2020-02-03

2020-02-03 (P1D) Rain, 6 – 11 °C
Hotham, United KingdomRain, 4 – 8 °C53.79583000,-0.64253000
Tu
Min: C
Max: C

2020-02-04

2020-02-04 (P1D) Rain, 4 – 8 °C
Hotham, United KingdomRain, 4 – 10 °C53.79583000,-0.64253000
W
Min: C
Max: 10° C

2020-02-05

2020-02-05 (P1D) Rain, 4 – 10 °C
Menu