Gretna, United Kingdom

weather conditions and forecast

10°
Cloudy
Last updated: 22:57

48-hour forecast

0.3 mm, probability: 33% 0.34 mm, probability: 99% 0.46 mm, probability: 100% 06:00 0.09 mm, probability: 22% 12:00 0.13 mm, probability: 26% 0.17 mm, probability: 26% 0.22 mm, probability: 28% 0.27 mm, probability: 34% 0.35 mm, probability: 38% 0.45 mm, probability: 41% 18:00 0.6 mm, probability: 44% 0.79 mm, probability: 47% 0.88 mm, probability: 48% 0.74 mm, probability: 47% 0.5 mm, probability: 42% 0.3 mm, probability: 39% 00:00 0.13 mm, probability: 33% 0.03 mm, probability: 23% 06:00 0.06 mm, probability: 24% 0.34 mm, probability: 39% 0.66 mm, probability: 43% 12:00 0.73 mm, probability: 43% 0.65 mm, probability: 42% 0.52 mm, probability: 39% 0.36 mm, probability: 37% 0.19 mm, probability: 33% 0.09 mm, probability: 27% 18:00 0.03 mm, probability: 21% 00:00 12°

7-day forecast

Gretna, United KingdomRain, 4 – 11 °C54.99380000,-3.06594000
Th
Min: C
Max: 11° C

2020-09-24

2020-09-24 (P1D) Rain, 4 – 11 °C
Gretna, United KingdomSunny, 3 – 14 °C54.99380000,-3.06594000
F
Min: C
Max: 14° C

2020-09-25

2020-09-25 (P1D) Sunny, 3 – 14 °C
Gretna, United KingdomSunny, 1 – 12 °C54.99380000,-3.06594000
Sa
Min: C
Max: 12° C

2020-09-26

2020-09-26 (P1D) Sunny, 1 – 12 °C
Gretna, United KingdomSunny, 0 – 14 °C54.99380000,-3.06594000
Su
Min: C
Max: 14° C

2020-09-27

2020-09-27 (P1D) Sunny, 0 – 14 °C
Gretna, United KingdomRain, 9 – 16 °C54.99380000,-3.06594000
M
Min: C
Max: 16° C

2020-09-28

2020-09-28 (P1D) Rain, 9 – 16 °C
Gretna, United KingdomRain, 10 – 17 °C54.99380000,-3.06594000
Tu
Min: 10° C
Max: 17° C

2020-09-29

2020-09-29 (P1D) Rain, 10 – 17 °C
Gretna, United KingdomRain, 12 – 17 °C54.99380000,-3.06594000
W
Min: 12° C
Max: 17° C

2020-09-30

2020-09-30 (P1D) Rain, 12 – 17 °C
Menu